Alu-Profil Kft.

Kategória: Építőipar

Tevékenység: Ajtó, ablak nyílászáró

Cím: Szeged,Kálvária sgt. 98.

Tel: 70/3636-766

Információ

Alu-Profil Kft., a Premium Plastic Schüco márka gyártója

Közel húsz éves múltra tekint vissza ez a családi vállalkozás. Az eltelt időszak alatt számtalan magán ház, iroda és üzleti létesítmény lett gazdagabb az általunk gyártott és beépített nyílászárókkal és kiegészítőivel. Egykori megrendelőink rendre visszatérnek, hol saját, hol rokoni, baráti körük igényeivel, mivel tapasztalatból tudják, hogy számíthatnak ránk. Nem ritkán tervező, kivitelező kollégák kérik segítségünket a tervezés és megvalósítás során, hogy a végeredmény a Megrendelő álmai szerinti tökéletes lehessen.

Beszállítóink szakkivitelezőként, területi képviselőként, márkaképviseletként tartanak kapcsolatot velünk, az általunk gyártott, beszerelt termék teljes körű támogatásával, folyamatos termékfejlesztéssel és képzéssel. Ez biztosítja a legmodernebb technológiák megismerését, elsajátítását, használatát.

Mentor rendszerünk biztosítja, hogy az első egyeztetések, a felmérés, a gyártás előkészítés, beépítés, az átadás folyamán az Ügyfél mindig a saját „mentorára” támaszkodhat. 

A gyártás során „kézműves” termékek születnek, nincs szalag, gyártósor, automata, semmi, ami a személyre szabottságot, az egyediséget gátolhatná. A legegyszerűbb szerkezet is egyedi gyártás, és a legegyedibb szerkezet gyártása sem különleges esemény.

A helyszíni munkák során a technológia és a felhasznált anyagok színvonalban mindig a gyártott szerkezetekhez illeszkednek, a más épületszerkezeti elemekkel kialakított csatlakozások, csomópontok a lehető legkörültekintőbb figyelemmel készülnek el.

Az Alu-Profil Kft. az ArchEnerg Regionális Megújuló Energetikai és Építőipari Klaszter tagja. Képes és jogosult a klaszter által működtetett független mérnöki irodát energetikai tanácsadással, energia audittal illetve az elkészült munkák tekintetében energetikai tanúsítvány kiállításával megbízni. Ezzel is segíti Ügyfeleit a döntés előkészítésben és az eredmény megnyugtató dokumentálásában. Az iroda tevékenysége a beruházás forrásainak megteremtésére is kiterjed.

Önnek csak az idejét kell beruháznia, hogy megismerjen minket, termékeinket, ajánlatunkat! 
Tartozik magának azzal, hogy döntését minél szélesebb körű információkra alapozva tegye meg!
Keressen minket!

Alu-Profil Nyílászárógyártó Kft.
6724 Szeged, Kálvária sgt. 98.
Tel: 62/547-490
Mobil: 70/3636-766
E-mail: aluprofil@aluprofil.hu
Web: www.premiumplastic.hu, www.aluprofil.hu
 


 

Térkép
Kulcsszavak

Szeged, műanyag ajtó, ablak, schüco, gyártó, gyártás, egyedi, nyílászáró beépítés, javítás, automata ajtó, redőny, párkány, zsalúzia