Speeding 99 Kft.

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Autóklíma, klímajavítás

Cím: Budapest,Üllői út 571.

Tel: 30/752-1504

InformációSpeeding 99 Kft.

1182 Budapest, Üllői út 571.
Tel: 1/291-4966
Mobil: 30/752-1504, 30/933-0300
E-mail: speedingkft@gmail.com
Web: www.auto-klima-toltes.hu
www.auto-klima-toltes.segitek.hu


 

Ha az autóklíma nem működik, vagy hűtése nem megfelelő: 

  • Ellenőrizni kell, hogy a megfelelő mennyiségű hűtőközeg (autóklíma gáz) megvan-e az autóklíma rendszerben.

  • Az autóklíma hűtőközeg mennyiségét a gyártó általmegadott mértékben fel kell tölteni és beállítani.

  • Az autóklíma fokozottan ki van téve mechanikai sérüléseknek is, (felpattanó kő, stb) ezért a hűtőrendszert ellenőrírzni kell.

  • A hűtőközeg szivárgása esetén, minden esetben meg kell keresni és el kell hárítani a szivárgást! Csak gáztömör autóklíma rendszert szabad és érdemes feltölteni! A szivárgást kontrasztanyaggal (megfestéssel) végezzük, mely anyag UV fénnyel megvilágítva jól látható lesz, megmutatva a szivárgás helyét!

Minden szezon előtt ellenőríztesse autóklímáját!


 

 

Az autóklíma csakúgy mint más egyéb klíma rendszer, egy hűtőközeget keringet az autóklíma rendszerben, klíma kompresszor segítségével. Az általános hűtőközeg autóklímában az R134/a. Ez egy nyomás,- és halmazállapot - változáson alapuló folyamat, melynek eredményeként az autóklíma rendszerünk kellemes hüvös hőmérsékletet biztosít az utazáshoz, ezzel növelve komfort érzetünket.

Az autóklímát is mint az autó egyéb részeit, karban kell tartani, mert a klíma kondenzátor elkoszolódhat, ezért a klímagáz mennyisége csökkenhet, a forgó részek elkophatnak, a klímacsövek kikophatnak, és még számtalan meghibásodás keletkezhet. Ezek hatására az autóklíma hűtési teljesítménye is romolhat, vagy akár meg is szűnhet. Megbújhatnak benne gombák, baktériumok, melyek kellemetlen szagokat okozhatnak és az egészségre is ártalmasak!

Ezért minden klíma szezon előtt ellenőríztesse autklímáját!

 

Az ózon (O3) a különböző atkák, gombák, penészt, baktériumokat maradéktalanul elpusztítja, a kellemetlen szagokat megszünteti, még a cigaretta füst szagát is!

Az autóklíma ózonos fertőtlenítése teljesen vegyszermentes és környezetbarát megoldás! Az ózonos fertőtlenítést minden klíma szezon elején, tavasszal érdemes elvégeztetni.

A fertőtlenítés megvárható, de minimum 45 perc egy tisztítás!

Térkép
Kulcsszavak

autóklíma töltés, javítás, szerelés, szerviz, fertőtlenítés 18. kerület, 19. kerület