Magic Autómentés és Autószerviz

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Autómentés

Cím: Szeged,Fonógyári út 22/A.

Tel: +36 20 3686 315

Információ

 

Magic Autómentés és Autószerviz

6728 Szeged Fonógyári út 22/A.
Tel: +36 20 3686 315
E-mail: olahlevente@citromail.hu
Web: www.automentoszeged.hu
www.magicautomentes.segitek.hu


 

Non-Stop Autómentés! Hívjon most!

 

Szolgáltatásunk évtizedes tapasztalattal és biztos szervízháttérrel áll az utazók, autósok szolgálatában. A hívásokat szegedi központú szervízbázisunkon fogadjuk, és a műszaki hiba jellegétől függően akár már a helyszínen megoldjuk a problémát.

Ha ez nem lehetséges, felkészült és szakértő szervízcsapat és széles alkatrész-kínálat áll rendelkezésére, hogy utazását minél hamarabb folytathassa, illetve hogy a gépjármű hibája megszűnjön. Műszaki hiba mindenhol felmerülhet, ezért távolság és határok nélkül állunk rendelkezésére Magyarországon és egész Európában.
Mindegy, hogy két utcányira robbant le otthonától, vagy az ország másik végében állt meg az autó, célunk, hogy Önt és járművét célba juttassuk, és kívánsága szerint megjavítsuk.

Versenyautók, veteránok és önerőböl nem mozduló járművek szállítását is vállaljuk.

 

Defekt? Lemerült akku? Nem probléma! Hívjon bizalommal, akár a helyszínen is orvosolhatjuk a problémát, és Ön zavartalanul folyathatja utját uticélja felé.

Ha komolyabb a hiba, akkor is állunk rendelkezésére! Modern, jól felszerelt szervízközpontunkban szakértő csapat várja! Nem csak az útközben meghibásodott, hanem a betervezett szervízmunkálatokkal is fordulhat hozzánk! 

Térkép
Kulcsszavak

Szeged autómentő, gyorsszerviz, helyszíni kiszállás, javítás, bikázás, kerékcsere, non-stop gyorssegély, autómentés, hibaelhárítás, autójavító, autószerviz, autójavítás, márkafüggetlen, 9 fős kisbusz, egész európában, abschleppdienst