Tölgyesi György

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Biztonságtechnika és Vagyonvédelem

Cím: Mártély,Tanya 296.

Tel: 30/9727-518

Információ


andromeda.g@citromail.hu
www.nature.segitek.hu

                                  
Tevékenységi kör
A természetvédelmi kutatást segítő automata fotó- és videokamerák, adatgyűjtők, infravörös mérő és képalkotó készülékek, mérőműszerek, automatikák, vagyonvédelmi jelző és megfigyelő berendezések, fényterápiás eszközök fejlesztése és gyártása. Természetvédelmi tanácsadás – gyakorlati természetvédelem. -
konténer riasztó, - telephely védelem,   - méregraktár védelem, - mms riasztó

 

Valamennyi termékünket valós felhasználói igény alapján fejlesztettük ki!
Problémafelvetés, eszközajánlat (tartalom)
 1. Parkoló autók védelme
 2. Garázsok védelme (helyben)
 3. Mobil rádiótelefonos riasztó
 4. Védelem a garázsvárosokban
 5. Tanyák védelme (épületen belül)
 6. Tanyák védelme (épületen kívül)
 7. Nyaralók védelme
 8. Nagy értékű, pihenőben levő járművek védelme
 9. Méhkaptárak védelme
 10.  Építőanyagok védelme az építkezések területén
 11.  Üzemzavarjelzés mobiltelefonon
 12.  Egyedi vagyonvédelmi megoldások
 13.  Egy „kertbarát kutya”
 
 Rövid ismertetők: (további részletek hátul)

 
 1, Parkoló autók védelme (ajtónyitásos behatolás)
 Bizonyára szeretne nyugodtan aludni akkor is, ha kocsiját kénytelen, akár átmenetileg is az utcán éjszakáztatni.
A megoldás rendkívül egyszerű, olcsó és gyorsan beépíthető.
Ajtónyitásra (belső világítással párhuzamosan) aktiválódó miniatűr rádióadó áll kapcsolatban a lakásban bárhol elhelyezhető kisméretű rádióvevővel. A jelzés formája: zenei hang. A kocsi 50 m-en belül legyen a lakástól. A távolság nyílt terepen (rálátás esetén) 100 m is lehet.

 
 
  
 
 
 
1./B.      Parkoló autók védelme
(mindennemű behatolásra)

Teljes körű behatolás jelzés. Ennél a megoldásnál egy miniatűr mozgásérzékelő (ACTION SENSOR) aktiválja a beleintegrált rádióadót a behatolás esetén. (pl. ablakbetörés …) A jelzés vétele az előzővel (1.) azonos módon történik.


2.                  Garázsok védelme (helyben)
Kertes házaknál vagy társasházaknál akkor alkalmazható megoldás, ha a garázs a lakástól (a vételi helytől max. 50 m távolságban van). Nyílt terepen ( rálátás esetén) 100 m-ig terjedhet a hatótávolság.
A műszaki megoldás az 1./B. pont szerinti.
  
 
 
 
 
 3.                Mobil rádiótelefonos riasztó


Vagyonvédelem másként!
NINCS falfúrás, vezetékelés! NINCS kábelcsatorna, NINCS szerelés és NINCS szerelő!
ACTION BIRD MOBIL RÁDIÓTELEFONOS RIASZTÓ
 
MOBIL
 • mert az érzékelő és a központ között vezeték nélküli rádiókapcsolat van
 • mert az érzékelőt bárhol elhelyezheti az objektumon (és 50-100 m-en) belül
 • mert a központ sem helyhez kötött telepítésű
 • mert a központ GSM telefonnal jelez
 • mert a rendszer bármikor áttelepíthető (lásd: példák)
 • mert hálózati feszültség híján bármilyen 12 V-os akkuról is üzemeltethető
46.500 FT
Példák az ACTION BIRD mobil rádiótelefonos riasztó felhasználására
 
 
 
 
 4.                  Védelem garázsvárosokban
A gépkocsi tulajdonosok naponta kénytelenek átélni a gyomorszorító érzést lakásukból a garázsvárosba tartva: „… megvan-e még a kocsi …?”
A központ elrejtve, az érzékelő pl. a szemközti polcon. A betörő még hozzá sem ér a kocsihoz, mikor az Ön telefonja már jelez. Kezdjen hallgatózni! Mindent remekül fog hallani a telefonján, ami a garázsban történik. Hogy felmérje az erőviszonyokat …
 
 
 
 
 
 5.                  Tanyák vagyonvédelme (épületen belül)
A központ mellé elég egy-két érzékelő. Egy arra a helyre, ahol a betörő előreláthatóan biztosan áthalad, egy pedig oda, ahol Ön az értékeit (pl.: fűnyíró, láncfűrész, szerszámok) célszerűen berakta. Most már csak arról kell gondoskodnia, hogy időben odaérjen a „kommandó” riasztás esetén!

 
 
 
 6.                  Tanyák vagyonvédelme (épületen kívül)
Mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó gazdák tanyáira a gépek, állatok, terménytárolók védelme speciális kültéri álcázott megoldásokat igényel.
Miután nem akarunk itt ötleteket adni az elkövetőknek a tanyaudvar védelmi megoldásait illetően, kérje személyes segítségünket!
(30/9727518,
 
tolgyesi10@freemail.hu)
 
 
 
 
  
 7.                  Nyaralók védelme
Az ACTION BIRD mobil rádiótelefonos riasztó egyik legjellemzőbb alkalmazási lehetősége. Automata önellenőrző modullal kiegészítve Ön naponta megnyugodhat a riasztó működőképességéről. Hálózati feszültség híján napelemes akkutöltést javasolunk.
8.                  Nagy értékű, pihenőben levő járművek védelme
Példa: A központ a tanyaépületben, az egyik ACTION SENSOR a házban levő értékekre vigyáz, a másik a tanyaudvarban levő drága traktor fülkéjébe helyezve „várja” a behatolót, rádiókapcsolatban állva a GSM telefonos központi egységgel.

   

8.                  Nagy értékű, pihenőben levő járművek védelme
Példa: A központ a tanyaépületben, az egyik ACTION SENSOR a házban levő értékekre vigyáz, a másik a tanyaudvarban levő drága traktor fülkéjébe helyezve „várja” a behatolót, rádiókapcsolatban állva a GSM telefonos központi egységgel.
  


 
 9.                 
Méhkaptárak védelme
Az ACTION BIRD rádiótelefonos riasztó központ ebben az alkalmazásban valahol, a kaptárak 100 m-es közelében van elrejtve a működtető 12 V-os akkuval együtt.
A kaptárakban (nem szükséges mindbe) helyezett speciális miniatűr rádiós billenésérzékelők, vagy mágneses érzékelők 0,1 mp-en belül elindítják a GSM telefonos riasztást ha bárki megkísérli elmozdítani a kaptárt.
 
 
 
 
  10.             Az építkezéseken tárolt építőanyagok védelme
Sok esetben a települések szélső sávjában, esetenként elhagyott részein folynak az építkezések. A legritkább esetben látunk kerítést vagy vagyonőrt ezeken a portákon.
A javasolt védekezési mód megegyezik a méhkaptáraknál ismertetett módszerrel.
 
A miniatűr rádiós billenésérzékelőket itt a lefóliázott, kötegelt, bálázott építőanyagok darabjai közé rejtjük el. Az anyag megmozdításakor aktiválódó rádióadó azonnal indítja a telefonos riasztást, anélkül, hogy az elkövető erről tudomást szerezhetne. A központot valahol a portán kell elrejteni. Hálózati feszültség híján egy 12 V 50-90 Ah-s akkuról, egy töltéssel legalább egy hónapig üzemel a központi egység.
 
 
  
  
 
11.             Üzemzavarjelzés telefonon
Sok esetben fordul elő, hogy a többletköltségek miatt megspórolni kénytelenek bizonyos berendezések állandó felügyeletét. Példaképpen hálózati feszültségfigyelést, állattartó telepek kazánjait, takarmánytároló tartályait, szivattyúkat, áramfejlesztőket említhetnénk. Az esetleges üzemzavarokból eredő károk csökkenthetők a mobil rádiótelefonos riasztó alkalmazásával. A riasztást a védendő berendezés üzemzavar jelző reléje indítja.
 

 
 12.            
Egyedi vagyonvédelmi megoldások
Mint már utaltunk rá:
 
Valamennyi termékünket valós felhasználói igény alapján fejlesztettük ki!

 Ha Önnek speciális vagyonvédelmi gondja van, kérem hívjon meg egy térítésmentes helyszíni szemlére. Garantáltan meg fogjuk találni a legelőnyösebb megoldást a problémájára. Előre is köszönöm a bizalmát!

 
13.             Kertbarát „kutya”
 
Sok esetben fordul elő kertes házaknál, hogy célszerűségből nem zárjuk be az utcai ajtót, vagy csak egyszerűen elfelejtjük időnként bezárni azt. Az álcázva beépített infravörös fénysorompó(k) mindenkit jelez(nek), akik áthaladnak a védelmi vonalon. A megoldás újszerűségét az áthaladáskor aktiválódott beépített rádióadó által megszólaltatott kisméretű hordozható rádióvevő jelenti. A jelzés az olcsóbb (A) megoldásnál egy zenei hang, a valamivel költségesebb (B) megoldásnál egy ugató kutya hangja. Ez a kutya biztosan nem tapossa le a kertet!
A berendezés álcázott telepítésnél, (fakaróba, elektromos csatlakozódobozba szerelve) a működési mód titokban tartása mellett kiváló belépésjelző rendszerű riasztó.

 Árak:
nettó 0 % ÁFÁVAL (Ft)

 Parkoló autók védelme (ajtónyitásra aktív)
-          Rádióadó (tépőzáras, öntapadós rögzítés, 20 cm vezeték a belső világításhoz történő csatlakozáshoz)      4.200.-
-          Rádióvevő (zenei hangjelzés, változtatható dallamok, 3 db ceruzaelemmel működik)             5.600.-
Parkoló autók védelme (mindennemű behatolásra)
-          PIR (pirodetektor mozgásérzékelő rádióadóval)                                      8.900.-
-          Rádióvevő (zenei hangjelzés, változtatható dallamok, 3 db ceruzaelemmel működik  6.200.-

Mobil rádiótelefonos riasztó
-          Központi egység, telefonnal, a SIM kártyát Ön vásárolja a saját nevére, töltőkészülékkel, rádióvevővel, belső akkuval, min. 48 órás üzemre áramszünet, áramtalanítás esetére. A központ egyaránt tudja fogadni az ACTION SENSOR és a billenésérzékelők rádiójeleit, így valamennyi mobil telefonos riasztónkhoz ezt a típust ajánljuk. 46.500 FT
(3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11.)
-          Rádiós távkapcsoló (élesítés – hatástalanítás)                                   5.000.-/db
-          Automata önellenőrző modul                                                                      12.000.-
Utólag is beépíthető a központba. Olyankor javasoljuk a használatát, amikor a védendő objektumot nincs mód, vagy nem szükséges naponta felkeresni. Segítségével naponta bejelentkezik a riasztója – megnyugtatóan jelezve a rendszer működőképességét.
-          ACTION SENSOR (rádióadóval összeépített beltéri érzékelő                 16.000.-
9 V-os elemmel üzemel, ezzel egy évig működőképes)
-          Billenésérzékelő ( +/- 10 0-os billentésre működésbe lép a beépített rádióadó, amely kiváltja a rádiótelefonos riasztást, 12 V-os mini elemmel üzemel, amely egy év működőképességet biztosít az érzékelőnek)       6.800.-

 A „kertbarát kutya” költségei
-          20 m-es infrasorompó adó/vevő a porta elejére. Működtetés 12 V DC 0,5 A-es adapterről. Biztosítani kell a 12 V odavezetését (föld alatt, vagy más módon.) Rádióadóval szerelve!                                   19.600.-
-          40 m-es infrasorompó adó/vevő a porta hátuljára                                 36.400.-
-          Hordozható kisméretű rádióvevő (zenei hangjelzés)                              6.200.-
-          Hordozható kisméretű rádióvevő (a felhasználó által is felvehető kutyaugatás, max. 10 mp)                                   10.200.-
-          A manuális helyszíni szerelés költségei  (megegyezés szerint).
Garancia idő:                                                         egy év
Alkatrész pótlás:                                                    öt év
A fizetés módja:                                                    megegyezés szerint
Szállítás, üzembe helyezés:  a megrendelt eszköz összeállítástól függ, megegyezés szerint.
Alkatrészelőleg megegyezés szerint!

Utánvétes szállításnál a postaköltség a vevőt terheli.
Elérhetőségek:                                                    Tölgyesi György
                                                                                 30/9727518
                                                                                 tolgyesi10@freemail.hu
Megrendelés:  telefonon, e-mailben
Köszönjük a bizalmát, ha úgy dönt, hogy az értékei megőrzését a mi eszközeinkre bízza!

  A természetvédelmi tevékenységet a Hód-Mezőgazda ZRT. támogatja.

 


untitled1_761


2_550


 

 

Térkép
Kulcsszavak

konténer, telephely, méregraktár, MMS riasztó, kaptár védelem, vagyonvédelem, mobil rádiótelefonos riasztó, garázsok, tanyák, nyaralók, méhkaptárak védelme, építőanyagok védelme,egyedi vagyonvédelem, kaptárriasztó