Elsőbiztosítás Kft.

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Biztosítás

Cím: Szeged,Szent István tér 8.

Tel: (+36 70) 335-2303

Információ


Az Elsőbiztosítás Kft. 2007-ben alakult és azóta folyamatosan, töretlenül fejlődik. Célja, hogy az ügyfelek gépjármű és egyéb biztosításait a legmagasabb színvonalon kezelje.

 

A vezetők a Generali, az Allianz, és az Uniqa biztosítótársaságokkal évek óta kiváló kapcsolatot ápolnak, de az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében a piacon lévő összes biztosító társasággal partneri kapcsolatot létesítettek. Éppen ezért az Elsőbiztosítás Kft-nek lehetősége van az összes termék és szolgáltatás közvetítésére.

Munkamódszerünk a következő:áttekintjüka cég jelenleg aktuális biztosítási kötvényeit, és összehasonlításképp a jelenlegi biztosításukkal teljesen megegyező feltételekkel másik biztosítóktól is hozunk kontrollajánlatot. Ennek díja az esetek 90%-ában kb. 30%-kal kedvezőbb lesz, mint a jelenlegi biztosítás.

Önnek ezen kockáztatni valója nincs. Ebből Ön csak nyerhet, mert vagy tényleg kiderül, hogy lényegesen többet fizet, mint amennyit a jelenlegi piaci körülmények között lehetséges, vagy pedig az, hogy a legjobb helyen van a biztosítása, mert még egy ilyen alkusz cég sem tud Önnek jobbat kiharcolni.

Fontos kihangsúlyozni, hogy mi nem azért prezentáljuk egy másik biztosító ajánlatát (sőt sok esetben ugyanazon biztosító ajánlatát, de kedvezőbb áron), mert azt szeretnék velük elfogadtatni, hanem, hogy lássa, hogy jelenlegi biztosítása hány százalékkal van magasabban a piaci árszinthez képest. Mi azért tesszük ezt, hogy lássa szakértelmünk, hogy partnerévé válhassunk, leszerződjön velünk.

Az általunk nyújtott szolgáltatások:

- 14 biztosító ajánlata

- egyedi ajánlatok

- biztosító váltásnál a biztosítások átjelentésének teljes körű menedzselése

- 100% árgarancia

- teljes körű kárügyintézés

- ingyenes szaktanácsadás

- ingyenes ügyintézé s

Amennyiben mellettünk dönt nemcsak pénzt spórolhat meg, hanem időt is hiszen teljes körűen és magas színvonalon elintézzük biztosítási ügyeit.

 

Elsőbiztosítás Kft.

6721 Szeged, Szent István tér 8.
Tel.:06-62/549-230
Fax: 06-62/549-232
Mobil: 06-70/335-2303

 

E-mail: iroda@elsobiztositas.hu

www.elsobiztositas.hu

www.elsobiztositas.segitek.hu

 

 

Térkép
Kulcsszavak

biztosítás, kár, kockázatelemzés, zöldkártya, zálogkötelezett, vagyonvédelem, vagyonbiztosítás, ingatlan, befektetés, gépjármű, ügyfélszolgálat, iroda, szerződéskötés