Bőrkerház

Kategória: Kereskedelem

Tevékenység: Bőr és cipőkellék

Cím: Szeged,Kálvária sgt. 3.

Tel: 62/675-835

Információ

Bőr és cipőkellék kereskedés
6722 Szeged, Kálvária sgt. 3. 
Telefon: +36-62/675-835, +36-70/771-1706
Nyitva: H-P: 9-17-ig, Szo:8-12-ig
E-mail: szeged@borkerhaz.hu
Web: www.borkerhaz.hu
www.borkerhaz.segitek.hu

 

Dél-Alföldi Logisztikai Központ és Raktár
6725 Szeged, Kálvária sgt. 87. 
Telefon:+36-30/533-2503
Nyitva: H-P: 8-15-ig
E-mail: david.makula@borkerhaz.hu
Web: www.borkerhaz.hu
www.borkerhaz.segitek.hu

Nagykereskedelmi üzlet
1047 Budapest, Attila u. 32-34. 
Telefon: +36-20/501-8488
Nyitva: H-P: 8-16-ig
E-mail: 
budapest@borkerhaz.hu
Web: www.borkerhaz.hu
www.borkerhaz.segitek.hu
Termékek:
Természetes bőrök (Marha, kecske, sertés)
Bőrcsík
Bőrápolók
Bőrfestékek
Cipőkellékek
Cipőápolók
Tépőzár
Ringli
Sámfa
Szegecsek
Íjász termékekA BŐRKERHÁZ ’80-as évekbeli jogelődjének megalakulása óta a bőr-és cipőgyártás alapanyag-kereskedelem egyik legstabilabban fejlődő vállalata, amely mára már az iparág vezető középvállalatai közé emelkedett hazánkban. A visszatérő partnereink száma meghaladja az 200-at, míg a cég pénzügyi stabilitása kiemelkedő a hazai hasonló profillal rendelkező vállalatok között.

2015-ben kaptuk meg az „A” fokozatú Binsode minősítést, amely a pénzügyileg legstabilabb cégeknek adható

Cégünk alapvetően bőr-és cipőipari termékek kis-és nagykereskedelmével foglalkozik, jelentős piaci részesedést szerezve e termékek forgalmazásának területén. Tevékenységét Magyarország egész területére, illetve részben a környező országokra is kiterjesztette. Fiatalos jól képzett csapatunk jelenleg 15 főt számlál, szakképzett üzletkötőink és gépkocsiparkunk lehetővé teszi, hogy a felmerülő rendeléseket személyes kiszállítással is meg tudjuk oldani az ország egész területén.

Áruválasztékunk palettáját folyamatosan bővítjük az aktuálisan felmerülő kis-és nagykereskedelmi igények szerint. Termékeinket szinte száz százalékban külföldi piacokról Olaszországból, Szlovéniából, Portugáliából szerezzük be. Értékesítési politikánkat, árainkat erre alapozva igyekszünk minél kedvezőbben kialakítani.

A könnyűipar számos ágazatát kiszolgáljuk, de elsősorban az ortopéd-és hagyományos cipőgyártás alapanyag-ellátását tartjuk fő profilunknak. Emellett azonban a kárpitosokat, hagyományőrző egyesületeket, gyártókat és hobbigyártókat is teljes körűen kiszolgáljuk, valamint kiskereskedésünk a cipő-és ruhajavítók, illetve a lakosság igényeit is igyekszik kielégíteni.

    


 

A szakmában eltöltött 25 év alatt vállalkozásunkat az egyszemélyes kisvállalkozástól a vevő centrikus, profi vállalattá fejlesztettük. A veszteségektől sem mentes évtizedek alatt megtanultuk nemcsak a szakmát, hanem azt is, hogy a jól bevált, megszokott dolgok ismerete mellett nagyon nagy szükség van a megújulásra, az új utak keresésére annak érdekében, hogy szakterületünkön, ne csak egy legyünk a sok hasonló cég közül.

Ismerjük, szeretjük ezt a szakmát és tiszteljük azokat, akik hosszú évtizedek óta dolgoznak ezen a területen. Mi azonban kicsit mások vagyunk, tiszteljük a múltat, a jelenben élünk, de a jövőbe látva tervezünk. Cégünk fiatal munkatársai a mai kor igényeit maximálisan figyelembe véve nap mint nap azon dolgoznak, hogy termékeinket minél szélesebb körben ismertessék meg vásárlóinkkal.

25 év gyorsan elszaladt, kezdőkből haladók lettünk és megtanultuk, közepes munkával csak közepes eredményt lehet elérni, és erre mindenki képes. Mi továbbléptünk, a kedvezőtlen körülmények ellenére felvettük a harcot, rengeteg munkával, korrekt kiszolgálással üzleti partnereink megelégedésére dolgozva elismertek lettünk szakterületünkön és meglepődve tapasztaltuk, hogy ez bizony már nagyon keveseknek sikerül. 2014-től új célunk van, nem egy akarunk lenni a jók közül, mi akarunk lenni a legjobbak…

Térkép
Kulcsszavak

Szeged bőr, bőráru, cipőkellék, cipőápolás, cipőjavítás, ruhajavítás, cipzár javítás, bőrfesték, bőrápolás, íjász termékek, tépőzár, ringli, bőrcsík, sámfa, cipőtágítás, szegecsek