Callcentrum- Callcenter iroda

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Callcenter

Cím: Szeged,Juhász Gy. u. 36/A

Tel: 20/4468-451

Információ

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségre és az adatbiztonságra. Folyamatosan frissítjük adatbázisunkat, kezeljük partnereink adatait.

A cégünk mérete, felszereltsége, a nálunk dolgozó munkatársak hozzáállása és tapasztalata lehetővé teszi, hogy a leghatékonyabban értékesítsük termékét vagy szolgáltatását. Mindent elkövetünk azért, hogy megkönnyítsük munkáját, cége működését!


Az operátorok kiválasztása és képzése:

A Megbízott az ügyfélszolgálati és telesales operátori munkakörében dolgozni kívánó személyek kiválasztásánál alap követelmény az érettségi, a felhasználói szintű számítástechnikai ismeret, illetve kellemes hangú, tisztán érthető beszéd.
Minőségbiztosításunk fontos pillére az ösztönző és teljesítményértékelő rendszer, így törekedve a lelkiismeretes munkára.Személyes adat-védelem:

Mivel a CallCentrum telefonon vagy e-mailben észrevételt, javaslatot tevő Ügyfelek személyes adatait (név, e-mail cím, telefonszám, stb.) kezeli, ezért a rendszer működtetése során betartja az Avtv. ezen rendelkezéseit.
A rendszerben folyó adatkezelés célja annak biztosítása, hogy a CallCentrum ügyfélszolgálathoz telefonon vagy e-mail útján érkező kérdések, problémák felvetése – hacsak a Szerződés eltérően nem rendelkezik - biztonságosan, rövid időn belül eljuttatja a Megbízó Ügyfélszolgálatának kijelölt munkatársaihoz, ahol a továbbított információ szakszerű kivizsgálása és megválaszolása történik.

CallCentrum
Ticominfo Kft.


6721 Szeged, Juhász Gy. u. 36/A.
Mobil: +36-20-4468-451
Cg. 06-09-012983
Adószám: 14459854-2-06
Bankszámla szám: 11600006-00000000-57024778
E-mail: info@callcentrum.hu
Web: www.callcentrum.hu

Várja jelentkezését a CallCentrum csapata!
 

Térkép
Kulcsszavak

Call center, telemarketing, telefonos adatfelvétel, időpont egyeztetés, lead generálás, adatbázis kezelés, adatrögzítés, piackutatás, piac elemzés, felmérés, hanganyag rögzítés, hangfelvétel, callcenter, országos adatbázis, céges adatbázis, eladó adatbázi