Csontkovácsolás Debrecen - Jónás Károly

Kategória: Egészség

Tevékenység: Csontkovács

Cím: Debrecen,Árpád tér 30.

Tel: 36 30 923 9898

Információ

Csontkovácsolás Debrecenben!

Nyaki, háti, deréktáji, térdi fájdalmakkal, gerincferdüléssel, végtag zsibbadással, herébe kisugárzó fájdalommal keresse fel csontkovácsát!

Prevenció:

Elcsúszásokból eredő idegnyomás szervi betegségeket okozhat.
 Előzze meg a betegséget. Keresse fel csontkovácsát!

Kontraindikáció:
Csontritkulás, daganatos, gyulladásos betegségek.

Ősi magyar gyógyítási módok:

-csontrakás
-aura
-csakra tisztítás

- nyirokkezelés piócával

1_400

 Bejelentkezés után  a megbeszélt időpontban szeretettel várom Önt!  
2_400 
Az állapotfelmérés után az oldó pontok kezelése történik, ami igen fájdalmas, de ez egy jóleső fájdalom, mert érzik, hogy valami régi feszültség oldódik ki, ami után szinte megkönnyebbül az ember. Ilyenkor a miofaszciális lerakódások kerülnek a nyirok keringésbe, ezektől a fájdalmas csomóktól, nem lehet pozitív gondolkodással, vagy ellazulással megszabadulni. Sok-sok év alatt rakódnak le, ha figyelmen kívül hagyjuk, akkor a kezelés után röviddel visszaáll a régi állapot. 
3_400
Vállfájás esetén gyakran előfordul a scapula levátor muscle (lapockaemelő izom) letapadása ami még okozhat karzsibbadást könyökfájást, fejgörcsöt. A váll mobilizálása fájdalommentes, a nyaki manipuláció ilyenkor elkerülhetetlen, de sok problémától, fejfájás, látás, hallás gyengüléstől megszabadul az ember. A teniszkönyök kezelése is a vállnál kezdődik, minden esetben a váll kezelése elengedhetetlen.
 4_400 
Az alsó végtagon  valamelyik  szalag megrövidülése, letapadása  térdfájást  okozhat, ezért a mozgások anatómiai határának az ellenőrzése szükségszerű. Ez a nyújtás enyhén fájdalmas, kellemetlen. 
5_400 
Oldalt fekvésben végzett rotációnak kellemetlen a hangja, de fájdalommentes manipuláció, ilyenkor a gerinc mellett lévő izmokban oldódik a feszültség. Eredménye a kisugárzó fájdalmak, illetve a derékfájás megszűnése, ha sikeresen megszüntetjük a lumbális részekben az izomfeszülést a kezdődő sérvek  is sikeresen visszahúzódnak.
GYÓGYÍTÁS- ALTERNATÍV MÓDON,
AVAGY AHOGY A CSONTKOVÁCS LÁTJA! 
Akik meggyógyultak!

Sándor lába 5 évvel ezelőtt kezdett zsibbadni. Keserves arccal kiülte az ortopédiát, reumatológiát, neurológiát. Közben eljárogatott fürdőkbe, kiírtak különféle kezeléseket, masszázsokat. Eleinte úgy érezte, hogy van is valami értelme, de amikor jött a kibírhatatlan fájdalom, egyre reménytelenebbnek látta a helyzetét. Már a gondolattól is, ha meg kellett mozdulnia rosszul lett. Hogy segítsen magán, elkezdett mankóval járni. Közben leszázalékolták, de ettől a helyzete nem lett jobb, sőt lelkileg egyre mélyebbre került. Hallott egy jó ortopéd orvosról egy másik városban, ebben volt minden reménye. Elintézte, hogy fogadják ebben a kórházban. Addig-addig kezelgették, míg megmozdítottak valamit, és ettől a pillanattól, már kettő mankóra volt szüksége. Az élet elvesztette értelmét. Kiszolgáltatottá vált, nem tudott egyedül öltözni, tisztálkodni. Pedig felnevelte gyerekeit, ellátta családját. És ide jutott. A felesége telefonált, hogy tényleg tudok-e segíteni, mert már mindent kipróbáltak. Több alkalommal is hívtak, hogy mit fogok csinálni, meg hogy tényleg segít-e a kezelés. Amikor megérkeztek, szomorúan láttam, hogy már a kocsiból való kiszállás is nehézséget okoz. A sok zárójelentés nem mutatta, hogy mi is igazából a probléma. A kezelést a szokásos módon a keresztcsont helyrerakásával kezdtem, más manipuláció nem volt lehetséges a fájdalom miatt. Később tudtam csak a lumbális részt helyreigazítani. Ezek után megszűntek a kisugárzó fájások. A mankózás következtében letapadt izmok felszedése következett, Sándor nagy akarással lejárt egy tornaterembe és szorgalmasan mozgatta bénult végtagjait. Az a nagy akarat is hozzásegítette hogy hamarosan megszabadult a mankótól, mozgása egyre koordináltabbá vált. Nem telt el fél év az első kezelés óta és az előző élete egy rossz álom maradt!!

Csodára csak az Istenség képes a többi az ember dolga.

Tamás a többi tizenéves gyerekkel együtt szeretett biciklizni. Egy alkalommal elkapott egy vékony fácskát így akart megállni. A művelet olyannyira sikerült, hogy válla kiugrott a helyéről. Nagy fájdalmai voltak. Ezután ösztönösen kikímélte a karját, olyan módon, hogy a terhelést a lumbális szakasz vette át. Az izmok itt elhúzták a derekát és a kitüremkedés idegpályát nyomott, a fájdalom miatt 18 évesen 3-csigolyát műtöttek, 21 évesen keresett fel. Erősen meg volt hajolva előre és oldalra. Nagy fájdalmai voltak. A feszültség pontokat oldottam ki, a gerinchez nem lehetett hozzányúlni a nagy fájdalom miatt. A lazítás olyan jól sikerült, hogy távozáskor ottfelejtette a derékfűzőjét. Néhány nap múlva a lumbális szakaszon a csigolyákat helyre lehetett tenni. Harmadik kezelés után teljesen panaszmentessé vált. Ma egy jó tartású sudár fiatalember, ki sikeres a munkában és a magánéletben is. Egy multinacionális vállalatnál dolgozik vezető beosztásban, és ha félévente hazajön, akkor felszokott keresni, egy-egy kezelésre. Örülök, hogy az Istenség segítségével, minőségileg változtatni tudtam egy fiatalember életén.

Zita vékony kis törékeny eleven tűzrőlpattant leányka volt.
Addig – addig ugra-bugrált amíg egy csúnya, combig érő gipsz került a lábára. Nagy volt az öröm mikor is levették a fehér csizmát. Mindenki örült, hogy igazából milyen szépen meggyógyult a lába, nyoma se maradt a törésnek a rossz emléken kívül. Senki nem gondolt arra, hogy a hipermobilis alkatú kislánynál az izületek a terheléstől deformálódtak, és véglegesen torzították a tartását. Két gyönyörű gyermek édesanyja ma a harmincas éveiben járó pedagógusnő, nehezére esik a mozgás. Fájdalom minden mozdulat, hiába van gyerekek között, csak sajgó fájdalommal emlékszik a régi időkre, amikor Ő is gyermek volt. Első kezelésnél kioldódott az összes feszültség a háti szakaszon, illetve a válli részek is felszabadultak. Második alkalommal panaszmentesen jött, ekkor a kialakult púpot is sikerült teljesen eltüntetni. Legközelebb a lumbális szakaszon kialakult csavarodás is teljesen megszűnt. Az eddig eltelt szörnyűséges időt gyorsan elfelejtette. Köszönöm neki hogy sok ismerősének elmesélte gyógyulását, ezek közül sokan felkerestek, és kaptak gyógyulást az Istenség kegyelmével.


Az egészség kulcsa a saját kezünkben van, csak az betegszik meg, ki fél a betegségektől.A gyógyuláshoz vezető utat is magunknak kell megtalálni,segítségünkre lehet az orvos, a természetgyógyász, de a döntés a mienk. Civilizált életünk járványa a porcbetegség.Izom vagy gerincfájdalommal a körzeti orvoshoz fordulni teljesen felesleges, ezeket a tüneteket egyáltalán nem tudják gyógyítani. Csontkovácsolással hosszú időre meg lehet szüntetni a panaszokat, és itt jellemző az egyszeri kezeléssel történő gyógyítás.A masszázs az izmokra hat, a csontkovácsolás pedig a gerinccel , a porckorongokkal, a csontokkal való műveleteket jelenti. Amíg egy masszázs könnyítést, felfrissülést jelent, addig a csontkovácsolásra a gyógyítás lehet jellemző. Elesettnek, sebezhetőnek érezzük magunkat, ha fáj a térdünk,vagy lábunkban kisugárzik a fájás, ezek vissza- visszatérnek és megkeserítik az életünket. Az ok egy régebbi sérülésben kereshető, amikor kisebb fájdalommal megúsztunk egy sérülést. Nem is érzékeltük hogy keresztcsontunk elmozdulhatott. Kikíméljük egyik lábunkat, nem vesszük észre, hogy valamelyik izom letapad, a mozgás korlátozódik. Évekkel később nem értjük miért fáj a térdünk, elég egy kis megfázás és kínokat kell kiállni.A gerincoszlop is elferdül, megfájdul a derekunk, kialakulnak a deformált szakaszon a sérvek.A keresztcsonttal végzett manipuláció fájdalommentes, és ha megtaláljuk a letapadást, a térdfájásnak is búcsút mondhatunk. Ilyen egyszerűnek tűnik, de ilyen egyszerű is, ne szenvedjünk feleslegesen. Időben elvégzett kezeléssel megelőzhetjük, elkerülhetjük ezeket a betegségeket. Járás közben gerincünk finom kígyózó mozgást végez oly módon, hogy közben fejünket igyekszik középen tartani. Ha bármi akadályozza ezt a mozgást valamennyi szakaszon, a többi részen túlmozgással korrigálódik az egyensúly. Érzelmi problémáinkat hátunkon hordozzuk,ilyenkor hátunk merevvé válik. Ennek a háti gerincszakasznak a mozgását a deréki lumbális rész veszi át, ugyanúgy, mint amikor nyakasak vagyunk. Az ilyen jellegű problémákkal nem elég derekunkat kezelni, a vállat és a nyakat is fel kell lazítani. Mindig a test harmóniájának a helyreállítására törekszünk. A lelki egyensúlyunk is fontos, mert nélküle nem működik a testünk, szellemünk. Ehhez a testi,lelki harmóniához nyújtok alázattal segítséget a hozzám fordulóknak.

Szeretettel várom Önöket!

ELÉRHETŐSÉGEK:
Jónás Károly csontkovács
Debrecen, Árpád tér 30.
Mobil: 0630 923 9898

E-mail: jonaskaroly1@gmail.com
Web: www.csontkovacsdebrecen.segitek.hu

 

Csontkovácsolás: 10 000ft

Tanulóknak:           4 000ft     
1. ARANYÉR: Este 2 dl céklalé
Körömvirág krém

2. CSONTRITKULÁS: Mák, Hagymácska cseppek
Diómag olaj

 3. COLI BAKTÉRIUM: Kapormag olaj

     
4. CUKOR: Paprikamag olaj,
Csalán olaj, Lenmag olaj

5. ÉRRENDSZER: Hagymácska cseppek, Diómag olaj

6. COLI BAKTÉRIUM, CANDIDA: Kapormag olaj

7. EKCÉMA: Ligetszépe olaj
Diómag olaj, Bojtorján krém

8. LÉP: Feketebors olaj

     
         
9. KOLESZTERIN: Búzacsíra olaj

10. ÍZÜLET: Feketebors olaj, Köménymag olaj
Lenmag olaj, Babér olaj ( keresztcsont), Ricinus olaj


   

11. GYOMOR: Feketebors olaj,

Csalán olaj, Orbáncvirág olaj

12. KERESZTCSONT: Mustármag olaj

        
13. MÁJ: Máriatövismag olaj,
Sáfrányos szeklice olaj    

 

           
    

14. MELL: Köménymag olaj, Kukorica olaj,
Ligetszépe olaj

15. NŐI GENITIÁK:
Diómag olaj ( fehér folyás)


   
16. SZÍV, KOSZORÚÉR: Hagymácska cseppek,
Búzacsíra olaj, Kapormag olaj ( szívritmus)

     


 

 

 17. TÜDŐ: Kakukkfű tinktúra

18. POTENCIA: Petrezselyemmag olaj

19. PROSZTATA: Tökmag olaj

20. PAJZSMIRIGY: Sárgabarackmag olaj

   

 

 

 

 

21. VÉR: Feketebors olaj, Csalán olaj
Lenmag olaj ( vérsűrűség)

22. VISZÉR: Körömvirág olaj, Kukorica olaj,

 


Térkép
Kulcsszavak

Derékfájás hátfájás, karzsibbadás, lábzsibbadás, gyógyítás, természetgyógyászat, homeopátia, csontkovács Debrecenben 01, csontkovácsolás, holisztikus gyógyítás, herébe kisugárzó fájdalom, módosult tudatállapot, meditáció, pióca kezelés, ősi gyógymód pió