NIKOTIN-STOP

Kategória: Egészség

Tevékenység: Dohányzásról leszoktató terápia

Cím: Dunaújváros, Kecskemét, Szeged, Szekszárd, Baja, Paks, Kalocsa,-

Tel: 70/450-2373

Információ


NIKOTIN- STOP

Dunaújváros, Kecskemét, Szeged, Szekszárd, Baja, Paks, Kalocsa

Hegedűs Ibolya
Mobil Tel: 70/450-2373
E-mail: ibistop@gmail.com
Web: www.nikotin-stop.segitek.hu
 

 

nikotin2_400Szeretne megszabadulni káros szenvedélyétõl, a dohányzástól? A XXI. század egyik leghatásosabb módszerével segítek Önnek.

A biokibernetika legkorszerûbb eszköze a MORA készülék fájdalom- és mellékhatás mentesen megszünteti a szervezetben a dohányzás okozta káros információkat, amelyek a nikotin utáni vágyért felelõsek.

A módszer segítségével egyetlen alkalom elegendõ, hogy megszabaduljon több évtizede fennálló függõségétõl. A teljes sikerhez mindenképpen a kell elhatározottság és bizonyos önfegyelem a sztereotípiák leküzdésére.

Rendelésekre a következõ városokban jelentkezhet:

  • Szekszárd
  • Kalocsa
  • Paks
  • Dunaújváros
  • Kecskemét
  • Szeged

Bejelentkezés:

Hegedûs Ibolya
+36-70/450 2373

ibistop@gmail.com

Miért érdemes leszokni ?

Csökken a tüdõrák kialakulásának esélye, a szív-, érrendszeri betegségek (infarktus, agyi ér történések, érszûkület) kockázata, a köhögés, fulladás gyakorisága gyomor-, nyombél-, egyéb emésztõszervi betegségek lehetõsége. Javul a szaglás, ízlelés, bõr- fogszín, a szexuális- és nemzõképesség. Megszabadul egy a környezetére is igen káros függõségtõl. Végül, de nem utolsó sorban gazdasági érdeke is, hogy ne adjon ki ezreket egészségét károsító dolgokra .

Az eljárás :

Az emberi testet felépítõ minden egyes sejt élete állandó energiatermelési folyamat, amely a kémiai változások szükségszerû velejárója. Ez az elektromágneses aktivitás minden parányi részecske esetében a rezgések szintjén mérhetõ.

A mágneterápiás program menetében a cél megvalósulásához a dohányzó szervezetének saját rezgéseit valamint az általa szívott cigaretta jeleit használjuk, minden esetben egyedileg, egyénre szabottan. A készülék a szervezet egészséges mûködésére jellemzõ rezgéseket felerõsítve visszajuttatja a szervezetbe, támogatva, erõsítve ezzel a saját megújító, önregenerációs folyamatát. Az eredeti formában behelyezett cigaretta információja a készüléken áthaladva, fordított (inverz), tükörkép formában jut vissza a szervezetbe, ahol a hullámtan törvényszerûségének megfelelõen a két hullám találkozásakor kioltja egymást, szinte azonnal megszüntetve a nikotin utáni vágyat.

Az eljárás veszélytelen, káros hatásoktól mentes, mivel a szervezetben a terhelõ diszharmonikus jelek kioltódnak, a harmonikus rezgések pedig felerõsödnek. Eredményessége nem függ a dohányzással töltött évek számától, ugyanolyan hatásos az akár több évtizede fennálló függõség megszüntetésében.

A módszer behozhatatlan elõnye, hogy semmilyen kényelmetlenséggel nem jár, nem igényel testen belüli beavatkozást, alkalmazása kellemes körülmények között zajlik.

A kezelés feltételei:

Bõséges folyadék bevitel (min 2-3 l tiszta víz). Epilepszia, terhesség, pacemaker megléte kizáró tényezõ!

A kezelés menete:

A kezelés kb. 30 percig tart. Azt megelõzõen 3 órával már nem célszerû rágyújtani és az eljáráshoz szükség van 1 db egész és 1 félig elszívott cigarettára, amit a dohányzónak hoznia kell magával. Ezek nikotin és egyéb, pl. kátrányanyag tartalma is mintaként szolgál a személyre szabott mikromagnetikus terápiához.

A leszokni vágyó kettõ kéz és kettõ lábelektróda valamint fejpánt segítségével kerül kapcsolatba a készülékkel, ami semmilyen kellemetlenséggel nem jár.

A nikotin utáni vágy a kezelés után röviddel, legkésõbb néhány óra múlva megszûnik, így az esetek túlnyomó többségében 1 alkalom elegendõ az eredmény eléréséhez. Igény szerint azonban ismételhetõ.

A kezelés ára: 10.000.- Ft
 

nikotin1

Térkép
Kulcsszavak

Dunaújváros, Kecskemét, Szeged, Szekszárd, Baja, Paks, Kalocsa dohányzás, dohányzásról leszokás, biorezonancia, nikotin stop, biorezonanciás kezelés