Magnet H Kft.

Kategória: Egészség

Tevékenység: Egészséges táplálkozás

Cím: Szeged,Réce u. 21.

Tel: 62/437-023

Információ

 

 

A „MAGNET H” Kft. 1995-ben Szegeden alakult.
Programunk azóta változatlan:
EGÉSZSÉGVÉDELEM
KÖRNYEZETVÉDELEM
ENERGIATAKARÉKOSSÁG
EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK KÁRTYAELFOGADÓ HELYE
Azok a vásárlók, akik a www.segitek.hu elérhetőségre hivatkozva keresnek fel bennünket, vásárláskor 5% kedvezményt kapnak.
Viszonteladóinkat nagykereskedelmi áron szolgáljuk ki.
SPA méregtelenítő ionizátor
és infraterápiás készülék

 

Az ionizátor

·    Helyreállítja a test sejtjeinek bioenergiáját
·    Javul a keringés és az anyagcsere, aktiválódik a szervezet önméregtelenítő funkciója, a szervezetből távoznak a lerakódott salakanyagok, mérgek és nehézfémek
·    Csillapítja a görcsös és izületi fájdalmat, felgyorsítja a gyógyulást
·    Az elsavasodott szervezet kémhatása lúgos irányba billen, így hatékony a súlycsökkentésben
A távoli infravörös terápia
·    Fokozza a fehérvérsejtek tevékenységét, így erősíti az immunrendszert
·    Javul az oxigénellátás, gyorsul a tápanyagszállítás a vér és a sejtek között
·    Elősegíti a sejtmegújulást, gyorsítja a hajnövekedést
·    Javítja a nyirokkeringést, így hatékony a cellulit megszüntetésében
Hogyan épülnek be szervezetünkbe a méreganyagok? Testünk működéséhez elektromos impulzusok szükségesek. Minden sejtünk bioenergiát állít elő. Amikor ez az energiaszint magas, sejtjeink jól működnek, a tápanyagok beépülnek helyet cserélve a méreganyagokkal. A helytelen, szervezetünkben hiányt okozó diéta és a stressz segíti felhalmozni és raktározni a túlzott mennyiségétű méreganyagot, mint a tej-, húgy-, szén-, ecetsavak, piruvát, stb. Betegség vagy stressz hatására a bioenergia szintje drasztikusan lecsökken, a sejtek nem működnek megfelelően, és a salak és méreganyagot nem képesek leadni.
A méregtelenítő ionizátor és a távoli infraterápia segít a test bioenergia mezőjének (aura) kiegyensúlyozásában, és serkenti a testet az önméregtelenítésre. A belső szervek működése természetesen úton javul a bioenergia mezők feltöltődése következtében.
SPA MÉREGTELENÍTŐ IONIZÁTOR
A 2003-as kémiai Nobel díjat annak a két tudósnak ítélték, akik a sejtmembránok ioncsatornáinak felépítését és működését kutatva felfedezték a sejtmembránokon lévő vízcsatornákat, melyeken keresztül sejtjeink felveszik a vizet és a tápanyagokat és leadják a melléktermékeket, méreganyagokat. A két tudós munkája az alapja az ionos méregtelenítés kifejlesztésének. Ezen az elméleten alapszik az SPA testméregtelenítő, egészségregeneráló berendezés. A lerakódások, vegyi anyagok, nehézfémek és salakanyagok szervezetből való eltávolítása bőrön keresztül ezelőtt elképzelhetetlen volt. A módszer egyesíti a nyugati és alternatív orvostudományt.
Az ionizáció hatására a víz illetve a vízben lévő anyagok átrendeződnek, és a negatív töltésű ionok a láb bőrén keresztül testünkbe lépve a vérrel szervezetünk sejtjeihez áramlanak. Semlegesítik a korábban említett, savasodást okozó méreganyagokat, melynek következtében testünkben beindul egy méregtelenítő, öngyógyító folyamat. Javul a vérkeringés és az anyagcsere, normalizálódik a vérnyomás és a vércukorszint, nő a szervezet energiája. Javul a kezelt személy közérzete, az alvás nyugodtabbá válik, reggel kipihenten ébredünk, nő az izületek mozgékonysága. Enyhülnek az izületi gyulladásokból eredő fájdalmak, javul a máj és vesefunkció, az általános keringés és az anyagcsere, megszűnik a fejfájás és migrén, gyógyulnak a bőrrendellenességek, csökken a higany és nehézfém mérgezés, fokozódik az egész test egészsége és egyensúlya. Azonnali enyhülés, javulás tapasztalható köszvény, fejfájás, duzzadt izületek, izületi gyulladás, allergia, nyirokpangás, ödéma, idegfájdalom esetén. Az intenzív méregtelenítés hatására jelentősen csökken az alkoholos és drogos befolyásoltság. Az ionizátor használata helyreállítja testünk bioenergiáját, ami fokozza a méregtelenítést. Az eljárás hatására a szervezeten belül felszabaduló méreganyagok egy része a kezelés során lábon keresztül kerül a vízbe, túlnyomó része pedig a kezelést követő napokban a szervezet saját méregtelenítő rendszerén keresztül távozik testünkből. Az eljárás hatékonysága érdekében kúraszerű alkalmazás javasolt.
TÁVOLI-INFRATERÁPIÁS BAMBUSSZENES DERÉKÖV
Bár a távoli infravörös fényt szemünk nem érzékeljük, az energiáját mégis tapasztaljuk kellemes, sugárzó hő formájában. Tehát a távoli infravörös terápia fény és hőterápia egyben. A bambusz szén sugározza a távoli infravörös sugarakat, a negatív ionokat és elnyeli az elektromágneses hullámokat. A bambuszszénből készült deréköv fel tudja melegíteni a testet, be tud hatolni 8-9 centiméter mélyen a bőr alá. Csökkenti az izomfájdalmakat, az izületi merevséget, oldja a görcsöt, fokozza a sejtaktivitást és serkenti a vérkeringést. Javítja a kollagén rostok nyújthatóságát – ezáltal rugalmasabbá válik a bőr, csökkenti a krónikus gyulladást fokozza a kiválasztást és az ödéma felszívódását, hatásos kisebb szövetsérülések esetén. Javítja a mikrokeringést, fokozza az oxigén és tápanyagszállítást a vérsejtekben a puha szöveti területek felé. Fokozza a fehérvérsejtek tevékenységét, így erősíti az immunválaszt és az idegen kórokozók kiválasztását valamint a sejtanyagcserét. A nyirokkeringés javításával elszállítja a felhalmozódott méreganyagot.
Amikor a távoli infravörös hullámokat alkalmazzuk, a vízmolekulák, amik körülveszik a méreganyagokat, felmelegszenek, és rezegni kezdenek. Ez a rezgés meggyengíti az atomok ionos kötését, amik összetartják a vízmolekulákat. Amint a vízmolekulák kapcsolata szétesik a beágyazott gázok és más toxikus anyagok felszabadulnak, és a test megfiatalodik. Elősegíti a regenerálódást és a gyors gyógyulást. Stimulálja a hypothalamust, ami a hormonok termelődését ellenőrzi, melyek olyan bonyolult biológiai folyamatokért felelősek mint az alvás, kedélyállapot, fájdalomérzet, és vérnyomás. Segít a súlycsökkentés folyamatában, elősegíti az új haj növekedését. Néhány betegség vagy sérülés esetén szükségtelenné válik más gyógykezelés alkalmazása.
LÉGTISZTÍTÓ IONIZÁTOR
GREEN AIR LÉGTISZTÍTÓ - LÉGFRISSÍTŐ IONIZÁTOR
·    Helyreállítja a légszennyezés által leromlott ionegyensúlyt
·    Allergia, asztma, légúti problémák, fáradtság, fejfájás, álmatlanság, frontérzékenység enyhítésére
·    Baktériumok, vírusok, virágpollen, spórák és atkák csökkentésére
·    TV, számítógép és szintetikus anyagok keltette elektrosztatikus feltöltődés csökkentésére
·    Kellemetlen szagok, dohányfüst, konyhai szagok, kémiai és égéstermékek, kipufogógázok, fémgőzök, poros és egészségtelen levegő megszüntetésére
A szobai légtisztító készülékek használatát főleg az egyre fokozódó nagyvárosi légszennyeződés teszi szükségessé. A friss, tiszta erdei levegő kb. 1200 pozitív és 1000 negatív iont tartalmaz cm3-ként. A negatív ionokat különböző természeti jelenségek (pl.: villámlás, vízesés) keltik. Egy nagyváros közepén zárt helyiségben a légszennyeződés miatt a negatív ionok száma 100 alá csökken, ami már nagyon kevés. Az ionarány a pozitív ionok felé billen el. A készülék feladata, hogy a civilizációs ártalmak miatt megromlott levegő jellemzőit visszaállítsa a természetes, friss levegőhöz hasonlóra.
A levegő szennyezettsége a különben egészséges embereknél is fokozottabb megbetegedési hajlamot, rossz közérzetet és fáradékonyságot vált ki. Az ilyen levegőben, idegesebbek vagyunk, csökken a szellemi és fizikai teljesítményünk, rosszabbul alszunk. Ez a jelenség nagymértékben felelős az idült felső légúti (allergiás, asztmás, kruppos) megbetegedések, a szív-, érrendszeri és idegrendszeri betegségek elszaporodásáért is. Az allergiás megbetegedések számának növekedése egyenes arányt mutat világszerte a levegőszennyeződés mértékével. Panellakásokban még ehhez jön esetenként a túlfűtés, továbbá a szőnyegpadlóból kikopó textilszálak „légszennyező” hatása. Az ionizátor a hiányzó negatív ionokat pótolva helyreállítja a természetes ionegyensúlyt.
A levegő ionizálása elsősorban a felső légúti megbetegedéseket befolyásolja előnyösen. Orvosi vizsgálatok igazolták, hogy jelentősen javul a légtisztító készüléket használó por- és atkaallergiás, szénanáthás állapota. Gyakran megszűnik az orrdugulás, a nyálkahártyák viszkető érzése, gyermekeknél az éjszakai száraz köhögés, az egészséges emberek megbetegedési hajlama pedig csökken. A belélegzett ionok hatásmechanizmusának tisztázására végzett kutatások kiderítették azt is, hogy a tüdőbe jutott negatív ionok közvetve kedvező hatást gyakorolnak a központi idegrendszerre, aminek következtében normalizálódik a vérnyomás, növekszik a szervezet oxigénfelvétele, csökkennek az operáció utáni fájdalmak, sok esetben megakadályozható a migrén kialakulása. A fentiek értelmében a készülék, mint „gyógyászati segédeszköz” kiváló hatású!
A GREEN AIR ionizátor által rövid idő alatt, hatalmas mennyiségben létrehozott és a levegőbe juttatott negatív töltésű ion semlegesíti, leköti a pozitív töltésű szennyeződéseket. A készülék nem ózont állít elő! Mivel a negatív ionkibocsátást lehetetlen túladagolni, az így keletkezett ionizált levegő nagyon hasznos az egészségre nézve!
Javasolt alkalmazási területek: Lakásban, gyermekközösségekben, várókban, rendelőintézetekben, kórtermekben, irodákban, dohányfüstös helyiségekben (pl.: szórakozóhelyeken), oktatási helyiségekben, munkahelyeken, stb.
AROMATERÁPIÁS és GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNYEK
Aromaolajainkat és aromaterápiás gyógyhatású készítményeinket Ausztriából importáljuk, melyekhez a gyártó STYX cég csak biokertészetekből származó gyógynövényekből nyert, 100%-os tisztaságú illóolajat használ fel. A készítmények vegyi anyagokat és tartósítószert nem tartalmaznak.
 
 
NATURAMA GYULLADÁSGÁTLÓ KECSKEVAJ KRÉM

 

 

 

Reumatikus fájdalmak és izületi problémák csökkentésére
Pattanások, herpeszek, rovarcsípések, égési és egyéb sebek kezelésére
Fáradt végtagok felfrissítésére, sportsérülések kezelésére
Alapja egy régi házi gyógymód. A kecsketejben található ásványi anyagok, kutatások szerint megegyeznek a bőr védőrétegében 
található anyagokkal.
Külsőleg, kecskevaj segítségével juttatjuk a szervezetbe a különféle gyógynövények (kamilla, körömvirág, zsálya, árnika, rozmaring) hatóanyagait. A kecskevaj mély (több centiméter) és gyors beszívódást biztosít az izomzatba, így a balzsam hatását közvetlenül a problémás helyen fejti ki. Fájdalomcsillapító hatása már a felvitel után néhány perccel érezhető. Használatával rendkívül eredményesen gyógyíthatók a reumatikus és izületi megbetegedések, jól alkalmazható izületi kopások, gyulladások, izomtúltengés, húzódás, zúzódás kezelésére, fájdalmak csökkentésére. A kecskevaj krém mélyre húzódó hatását kihasználva külsőleg alkalmazható fej-, fog-, torokfájás megszüntetésére, mandula-, arcüreg-, homloküreg- és szívizomgyulladás gyógyítására. Jó szolgálatot tesz a háztartásban, a legkülönfélébb bőrrendellenességek azonnal kezelhetők, például: égési sérülések, sebek heg-nélküli gyógyítására, sömörök, ekcémák, bőrgyulladások, rovarcsípések, napégés, herpeszek, pattanások kezelésére.

 

 

 

 

 BURGONYA KÉZBALZSAM
Krém a repedezett, durva, kicserepesedett bőr kezelésére
Gyorsan felszívódik, nem okoz zsíros érzést
Ápolja vele kezét és lábát minden nap
A burgonya rendkívül gazdag keményítőben és vitaminokban – B1, B2, B6 -, különösen C vitaminban, ásványi anyagokban - káliumban, vasban, foszforban, kalciumban és nyomelemekben -. A kézbalzsam alapja a frissen szedett nyers burgonya, mely hatékonyan ötvözi a burgonyalé enzim- és vitamingazdagságát, valamint a könnyen lebomló keményítőt olyan értékes gyógynövények hatóanyagaival mint a levendula és kamilla kivonat, jojoba és répaolaj, glicerin. Kezünk az egyik legfontosabb érzékszervünk, ezért fontos megóvása, ápolása, bőrének táplálása.
 
 

 

CHIN MIN MASSZÁZSKRÉM

 
Masszázskrém az izmok ellazítására, izomfájdalmak megszüntetésére Fokozza a vérkeringést
Enyhíti a megfázás tüneteit
A menta olaj fokozza a vérkeringést az izmokban, ezért felgyorsítja azok regenerálódását sportolás, erős igénybevétel után. Sportolás, fizikai megterhelés előtti használata csökkenti az izmok, izületek sérülésének veszélyét. Alkalmazható továbbá vérrel gyengébben ellátott területeken - pl.: hideg kéz, láb esetén - a keringés javítására. Megfázás esetén a mellkasba és nyakba való gyengéd bemasszírozása kitűnő hatású.


 
 
 
 
 CHIN MIN OLAJ

Illóolaj-keverék kínai mentával és teafa olajjal
Vírusölő, működésszabályozó, fertőtlenítő, légzéskönnyítő, nyálkaoldó, erősítő, vízelhajtó, frissítő
Javasolt használata légúti megbetegedések gyógyítása, vírusok pusztítása, gombás fertőzések, influenza, fejfájás, csökkent immunitás esetén belsőleg, izom és izületi fájdalmak megszüntetésére, külsőleg arc és homloküreg gyulladás, fejfájás, megfázás, influenza esetén.


 
 
 
 
 
 

TEAFA OLAJ
Izzasztó, fertőtlenítő, sebgyógyító, gombaölő, nyugtató és erősítő hatású
A gyógyító és antiszeptikus hatásáról ismert Teafa (Melaleuca alternifolia) Ausztráliában, a
Fülöp-szigeteken, Jáva és Szumátra szigetén honos növény. Az ausztráliai őslakók évszázadok óta kezelik teafa olajjal betegségeiket és sebeiket. Használata külsőleg: sömörök, pattanások, gombásodások, nehezen gyógyuló sebek, bőrfertőzések esetén közvetlenül a problémás felületre, körömgombásodás esetén a beteg körmöt visszavágva a köröm alatti lágy részre cseppentve. Belsőleg kúra szerűen Candida gomba visszaszorítására alkalmazható.


 
 
WOMAN NUMBER ONE PARFÜMCSALÁD

Lépjen be a természetes illatok csodálatos világába allergia és bőrirritáció veszélye nélkül
Az aromaterápia és a válogatott illatok kompozíciója egyedülálló megjelenést eredményez, melynek speciális hatása van használójára és környezetére. A Woman Number One parfüm alapját tiszta illóolajok alkotják, melyek garantálják használójának az egyéni és harmonikus megjelenést. Kápráztassa el magát és környezetét az erotikus rózsa, a lazító levendula, a gyümölcsös lime vagy az érzéki ylang-ylang illatával minden nap.

NATURIN SAVAS HATÁSÚ INTIMSZAPPAN

 
4.0 pH értékű, helyreállítja a bőr savköpenyét
Az érzékeny területek tisztítására, az egész test ápolására
Használata megelőzi a fertőzést és a visszafertőzést
Csökkenti a kellemetlen testszagot
Bőrvédő, tisztító és fertőtlenítő hatás egy időben
Bőrünk a környezeti mikrobiológiai hatásokkal szemben az egész testfelszínt borító savköpeny kialakításával védekezik, ami a károsító mikroorganizmusok millióinak támadását fogja fel és védi meg tőle szervezetünket nap mint nap. Ebben a savas kémhatású közegben a környezetünkben található baktériumok, gombák és vírusok többsége elpusztul vagy 
szaporodásképtelenné válik. A bőrünket fedő savköpeny
 néhány helyen – ahol nagyobb az izzadás mértéke – „lyukas”. Ezek a területek – a hónalj, a combhajlatok a testnyílások és környékük – fokozott veszélynek vannak kitéve. A baktériumok és gombák elsősorban ezeken a helyeken tudnak megtelepedni és szaporodni, és innen terjednek tovább. A nem megfelelő tisztálkodó szerek (lúgos hatású szappanok), használatával a savköpeny ép részeit is tönkretesszük és kioldjuk a bőrből a zsírt. Az intim szappan használatával három hatás érhető el egy időben: tisztítás, fertőtlenítés, és a bőr védelme. A krémszappan hatékonyságát narancsolaj hozzáadásával fokoztuk, melynek antiszeptikus, bőrápoló bőrnyugtató és bőrtisztító hatása közismert, illata javítja a hangulatot.
 
CELLULITISZ KEZELÉS
AROMATERÁPIÁS TESTCSOMAGOLÁSSAL
 
AROMA DERM CELLO GEL CSALÁD
35 féle gyógynövény kivonatával a nemkívánatos makacs zsírpárnák, a cellulitisz ellen
Mi a cellulit vagy narancsbőr? A zsírsejtek felhalmozódása, felfújódása, melyek csapdába ejtik a kollagén és elasztin valamint méreganyagokat, amik a vízvisszatartási problémákból, helytelen nyirokkeringésből eredően nem tudnak ürülni a szervezetünkből. A cellulit göröngyös, fodros bőr, ami bármilyen korú és méretű férfin és nőn megjelenik. Kialakulásához hozzájárulnak a zsíros ételek, dohányzás, alkohol, rossz vérkeringés, többletsúly, a mozgáshiány, különféle gyógyszerek és egyéb, a szervezetben felhalmozódott méreganyagok.
AROMA DERM termékcsaládunkról bővebben a www.segitek.hu Egészségügy ® Aromaterápia, cellulitkezelés oldalon tájékozódhat.

 

 

 

MÉREGTELENÍTŐ – ZSÍRÉGETŐ KAPSZULA
Természetes növényi savakkal a zsírpárnák ellen
Kúraszerűen fogyókúrás programok kiegészítéseként, és/vagy a testcsomagolás hatásának fokozására
A zsírsejtekből kioldja a salakanyagot, kihajtja és elvezeti a pangó vizet. Jó szolgálatot tesz például duzzadt kezek és lábak esetén. Adagolása: napi 3x1 kapszula.

 

  
 
 
 
GUARANA


Természetes fogyasztószer, csökkenti az éhségérzetet, zsírégető hatású
Élénkítőszer, melynek rendszeres szedése nem okoz függőséget
Magas nyersrost és ballasztanyag tartalma segíti a szervezet tisztulását
Hatékonyan csillapítja a fájdalmat és oldja a görcsöket
A Guarana barna por, melyet egy Amazonas vidéki trópusi cserje, a Paullina Cupana nevű növény szárított magvából nyernek. Az indián őslakosság már évszázadok óta szüreteli és a legkülönbözőbb alkalmazási területeken használja fel. A GUARANA kb. 4-5% guaranint tartalmaz, amelynek hatásfoka háromszorosa a kávéban található koffeinnek, mellyel szemben nem emeli a vérnyomást és a koleszterinszintet, nem gyorsítja a légzést és szívverést, nem okoz nyugtalanságot és álmatlanságot, valamint nem fokozza 
a gyomorsav-kiválasztást.
Természetes módon frissít, élénkítő hatása egyenletesen és hosszan tart. Ajánlott napi adagja 1-2, diéta vagy fokozott igénybevétel ( pl: éjszakázás, másnaposság, hosszú vezetés, szexuális terhelés, stb.) esetén 2-3 mokkáskanál naponta.
MASSZÁZSOLAJAK, MASSZÁZSKRÉMEK
A masszázs célja többek között az izmok ellazítása, a stressz és feszültség oldása, a keringés fokozása, az izom-, kötőszövet- és bőr tónusának javítása. Aromaterápiás masszázsolajaink és masszázskrémeink használatával ez könnyebben elérhető, az illóolajok párolgása és a hatóanyagok felszívódása egyszerre hatnak a testre és a lélekre.
 
 
MASSZÁZSOLAJAK
BŐRFESZÍTŐ, STRESSZOLDÓ, ANTICELLULIT,
IZOMSERKENTŐ-REGENERÁLÓ
 
·          Természetes bázisolaj 100% tisztaságú illóolajokkal – nem okoz allergiát
·          Fokozza a keringést, méreganyag-kiválasztást
Bőrfeszítő masszázsolaj:                       A bolgár rózsaolaj és a hidegen sajtolt növényi olajok feszessé teszik a fáradt, megereszkedett szöveteket. A felszívódó hatóanyagok előnyösen hatnak a bőrre, lényeges javulás érhető el a bőrképzésben. Használatával megelőzhető a terhességi csíkok kialakulása. Ideális a testcsomagolás kiegészítő kezeléseként, valamint az arc és a mell masszírozására. Folyamatos használata jelentősen késlelteti a bőr öregedését.
Cellulit elleni masszázsolaj:                   Használata fokozza a méreganyagok és salakanyagok elszállítását a szövetekből. Ideális a testcsomagolás kiegészítő kezeléseként.
Antistressz masszázsolaj:                      Hatóanyagai felszívódva enyhítik a nyak izmainak feszülését, míg az illóolajok segítik a keringést, és nyugtatólag hatnak az idegrendszerre.
Izomserkentő-regeneráló masszázsolaj:    A hidegen sajtolt növényi olajok és a 100%-os tisztaságú rozmaring olaj segítik a vérkeringést és regenerálják a petyhüdt bőrt.
 
MASSZÁZSKRÉMEK – MELEGÍTŐ, FORRÓSÍTÓ
·          Természetes hatóanyagokkal fokozza a keringést és a méreganyag-kiválasztást
·          Nem okoz allergiát
A krémek fő hatóanyaga a ceyenne bors, melynek felszívódva kellemes, meleg érzést biztosít (a masszázskrém fajtájától függően). Alkalmazható a hideg, rossz keringéssel ellátott testrészek felmelegítésére, ill. cellulitmasszázshoz a vér és nyirokkeringés fokozására.
 
VISSZÉR ÉS SEPRŰÉR ELLENI GÉL
·          Segít a visszér és seprűerek kialakulásának megelőzésében
·          Gyulladáscsökkentő, érfal- és szöveterősítő hatású
·          Javítja a keringést
·          Azonnal felszívódik
Visszér gél:                     A hűvös érzetű gél felfrissíti a visszértágulatos, nehéz és fáradt lábakat, és csillapítja a fájdalmat. Enyhíti a kellemetlen, pangásos tüneteket, erősíti a vénák falait és a kötőszövetet. Naponta többször, vékony rétegben simítsa vagy masszírozza be a problémás területet. Hatóanyagai: vadgesztenye, vörös szőlőlevél, zsurló, gyermekláncfű, mályva, eukaliptusz, rozmaring, borsmenta, mentol.
Seprűér elleni gél:             A tápláló, zselés állagú készítmény könnyen és gyorsan felszívódik, optimális a seprűér problémák enyhítésére, a hajszálerek elhalványítására. Hűsíti és nyugtatja a bőrt. Naponta többször, vékony rétegben simítsa vagy masszírozza be a problémás területet. Hatóanyagai: vadgesztenye, zsurló,  hárs, körömvirág, avokadó, búzacsíra.
 
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, egyéb termékeinkről az alábbi oldalakon további információkat talál:
 
·          Egészségügy ® Aromaterápia, cellulitkezelés
·          Ingatlan építés ® Vízmagnetizálás, víztisztítás
·          Gyártás ® Vízmagnetizálás, légtisztítás
·          Termékkínálat
Kérésre részletes termékismertetőt és árjegyzéket küldünk.
 
Termékeinket központi raktárunkban vagy postai utánvéttel vásárolhatja meg.
 
Elérhetőségeink:                     Iroda:               6726 Szeged, Réce u. 21.
                                                Telefon/fax/rec.:        62/437-023
Mobil:                          20/944-18-18
E-mail:                        magneth@gmail.com

Térkép
Kulcsszavak

vastalanító, vízkezelés, vízszűrés, Gyógyhatású készítmények, ionizátor, SPA, méregtelenítés, légtisztító, méregtelenítő, légtisztítás