MEmedium International

Kategória: Egészség

Tevékenység: Egészségmegőrzés

Cím: Debrecen ,Laktanya u. 8 II/6

Tel: 06-30/5774637

Információ

1. Murányi Életprogram

A Murányi Akadémia™ egy személyiségfejlesztő, nemzetközi pedagógiai rendszer.

Formalitásában és a szakmában is innovatív szemléletet képviselő Életprogram.

Saját fejlesztésű, magyar védjegy oltalom alatt álló metodikával dolgozunk.

A Murányi Módszer™ és Életprogram lényege, hogy az emberi személyiséget képes gyökeresen átformálni és hosszú távon megtartani, alkalmazni jótékony hatásait az élet minden területén. Mentális, pszichés és fizikai, racionális eszközökkel is támogatjuk klienseinket, hallgatóinkat, programban résztvevőket a terápiák, tréningek, tanfolyamok alatt. Személyre szabott-egyéni, 6-12 fős tréningek és nagyobb létszámú oktatások, online kapcsolódással is elérhetőek tradicionális, de nemzetközi high tech szisztematikus rendszerünkben.

Murányi Edina vezető intuitív parapszichológus, tréner Életprogramja, Termékenységi Babaprogramja egyedülálló a világon, de más képző rendszerekkel, szakmailag együttműködve kívánjuk tevékenységünket folytatni.

A Murányi Akadémia™ állandó oktatói és óraadói szintén különleges látásmóddal képviselik és adaptálják az optimális szemléletet, mely életet formáló, mély önismereti kapcsolódást és fejlődést biztosít. Trénereink széles spektrumban kvalifikált, speciális területeken képzett szakemberek.

Spirituális és racionális szemléletet integrálnak magánszemélyeknek, szakembereknek, sérült- és egészséges gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.

A Termékenységi Babaprogram, Életprogram is egyben, amely szintén elsőként a világon képvisel speciális Módszert, ami a leendő szülők személyiségét, életminőségét, egészségügyi állapotát képes újraformálni a nemes cél érdekében, inszeminációs procedúra és káros fizikai, beavatkozások nélkül.

Célunk, hogy embert és emberiséget formáljunk születéstől újjászületésen át, emelkedett rezgésszintet elérve és megtartva, ezzel minőségi létezést biztosítva élethosszig, generációkon keresztül.

A Murányi Nemzetközi Életprogram több szintű lehetőséget kínál szociális és gazdasági szempontból is. Egyéni adottságtól, elképzeléstől függően önismereti, tréner és oktatói státusz vehető fel akár franchise formában. Iskolánkban lehetőség van kvalifikációra, amely vállalkozásra, praxis nyitáshoz is alkalmas a világ számos országában. Oktatóink magas óraszámban intuitív parapszichológiát, különleges mozgás- és kapcsolódási formákat, energiagyógyászati technikákat, meditációt, művészetterápiát tanulnak, nagy hangsúlyt fektetve az elmélet és gyakorlat egyensúly megtartására. Hitvallásunk, hogy az élet célja önmagunk megismerése, kapcsolódni és szeretni, emelkedett rezgésszintet kialakítani és megtartani, egészségesebb, sikeresebb, boldogabb embert, világot teremtve.

 

Életprogram, ami megváltoztatja az életed, személyiséged, gondolkodásod. MA

 

Főbb tevékenységi körök:

Személyiségfejlesztés/ Tanácsadás

Termékenységi babaprogram

Céges Tréningek

Parapszichológia

Szakmai Képzések

 

 

MURÁNYI ÉLETPROGRAM Alkalmazási területei:

 

- Termékenységi Babaprogram

- Üzleti program

- Pedagógiai program

- Pszichológiai program

- Mentálhigiénés program

- Kisállat program

- Értelmi fogyatékosok

- Látáskárosultak

- Halláskárosultak

- Beszédhibás személyek

- MozgáskorlátozottakPraxis:

Magyarország:

4028 Debrecen Laktanya u. 8 II/6

Németország:

Villingen-Schwenningen

Online:
Skype: muranyiakademia

 

Elérhetőség:

Tel.szám: +36 30 577 4637
E-mail: muranyiakademia@gmail.com

Web: www.muranyiakademia.hu

memediuminternational.segitek.hu
 

MEMEDIUM INTERNATIONAL KFT.

4028 Debrecen, Laktanya u. 8 II/6.
Cégjegyzékszám: 09-09-028397
Adószám:25815241-1-09
Bank: 10103434-01079400-01004004

ÖNKÉNTES MŰNYILVÁNTARTÁS MŰPÉLDÁNY Nyilvántartási szám: 005340

 

 

Térkép
Kulcsszavak

Debrecen Életprogram, Személyiségfejlesztés, Parapszichológia, Blokkoldás, Médium, Termékenység, Babaprogram, Kapcsolódás, Lélekszappan, Murányi Akadémia