MediFat Wellness Centrum

Kategória: Egészség

Tevékenység: Egészségmegőrzés

Cím: Szeged,Pillich Kálmán u. 15-18.

Tel: 62/431-677

Információ

 


MediFat Wellness Centrum

6726 Szeged, Pillich Kálmán u. 15-18.
Tel: 431-677
Mobil: 30/903-6886 Dr. Gajdács Ágnes
vagy 30/218-5701 Dr. Bólya László

1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 5.

E-mail: info@medifat.hu
Web: www.medifat.hu
www.medifat.segitek.hu
Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!


Dél- Magyarország első orvosi wellness központja a MEDIFAT WELLNESS CENTRUM, ahol orvosok által kidolgozott, egyénre szabott, egymással jól kombináló, maximális hatékonyságot, biztonságot garantáló programok nyújtanak segítséget az egészségmegőrző, betegségmegelőző, kiváló közérzet és harmonikus megjelenést kialakító életmód megvalósításához.

A Wellness Centrumot gyakorló korházi orvosok hozták létre több éves gyógyító, megelőző, valamint élsportolói tapasztalataik alapján, az egészséges életmód orvosi igényességgel történő elméleti és gyakorlati népszerűsítésére.

A különféle programok kombinációja a szervezet egészére hatva eredményez egyedülálló hatást.Szolgáltatások:


-Állapotfelmérés, testösszetétel- meghatározás
-Étrend ajánlás, orvosi diéták
-Testfogyasztás, cellulitisz kezelés
Elektrolipolízis, testzsírcsökkentő 2 és 4 hetes kúrák
Vitamed, tisztító 2 hetes léböjtkúrák
-Medi Gym kímélő gépi torna
-Infracső hőterápia
-Wellness masszázs- különlegességek
-Thalassomed bőrfiatalító kezelések francia tengeri hatóanyagokkal
-Mediterrán tengeri klimatikus környezet
-Oktatás, tanfolyamok szervezése
THALASSOMED
Tengeri fiatalító testvarázsA Thalassomed kezelések eddig csak tengerparti luxuscentrumokban hozzáférhető teljes testkezelések, melyek fiatalító, méregtelenítő, regeneráló hatását orvosi módszerekkel erősítjük fel.
Programjainkat jellemzi a különleges mediterrán klimatikus környezet, a "tenger ásványi gyümölcsei", tehát a hőterápiás effektust is létrehozható tengeri hatóanyagok, az energia- és tápanyagbombaként funkcionáló algák, a speciális masszázs, valamint a hőterápiás infracső alkalmazása, melynek eredményeképpen azonnali látványos hatás következik be.
A különböző kezelésekkel egyéni igények szerint létrehozható revitalizáció, élénkítés, karcsúsítás, hidratálás, relaxálás, akár testrészenként különböző módon is.

-Holt - tengeri iszapkezelés
-Óceán- kezelés
-Mozaik- kezelés
-Jéghideg- kezelés
-Hawaii- kezelésWELLNESS MASSZÁZSOK
Az érintés élményeA masszázs az érintés gyógyító erejét használó több ezer éves módszer, mely a testre és a lélekre egyaránt hatással van.
A Wellness Centrumban a legújabb masszázs- különlegességek vehetők igénybe, ilyenek például:
Nyirokrenázs, mely nagyon kellemes nyugtató, feszültségoldó mozdulatsort jelent, végzésekor javul a nyirokáramlás, megszűnik a szöveti nyirokpangás, aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere- folyamatokat, kiüríti az oedémákat, javítja a regenerációs képességet.
A francia nyirokmasszázs olyan komplex masszázsfajta, meyben a nyirokmasszázst távolkeleti mozdulatelemekkel kombinálja a masszőr, elvégzéséhez pedig toplistás francia thalasso- és aromaterápiás hatást kifejtő anyagokat alkalmaz. A kezelés harmonizáló, iagzi élményszámba megy.
Svédmasszázs. Az izmokra, inakra, izületekre hat, bemelegítő, lazító, szöveti rugalmasságot fokozó hatással segíti a hétköznapi és sportmozgások kivitelezését, illetve sérülések után az aktív izületi mobilizációt.
Marnitz- féle triggerpontmasszázs. A klasszikus masszázs intenzívebb, mélyebb hatású változata; a masszőr főleg a háton és a nyakon dolgozik, az izületi-, és izompanaszok enyhítése mellett a távoli reflexes hatása miatt a belső szervek működését is befolyásolja.
Thaimasszázs. nem annyira masszázs, inkább olyan mozgássor kivitelezését jelenti a masszőr közreműködésével, mely az izületek helyzetének, mozgásának, optimális beállítására törekszik.TENGERI KLÍMA
A gyógyító lélegzetA kezelések mesterségesen kialakított klimatikus környezetben történnek, melyre jellemző a magas relatív páratartalom, magas sókoncentráció és megmelegedett negatívion- koncentráció, mely a program közben a légutak nyálkahártyáját tisztítja, így a légzést javítja. Stimulálja az immunrendszert, javítja a bőr állapotát, így erősíti fel a hatást, valamint kellemes relaxált közérzete idéz elő.MEDI GYM
A feszes izmokértA Medi Gym kímélő gépi torna 7 gépből álló gépsoron végzett célzott tréning, melyet a testmozgás szempontjából nem edzésben lévő emberek is biztonságosan, kényelmesen, sérülésveszély nélkül használhatnak irányított alakformálásra, testsúlycsökkentésre, állóképesség és izomtónus fokozásra. A gépek olyan edzésösszetételt biztosítnak, mellyel kezdők és haladók számára egyaránt optimalizálható a testi igénybevétel, egyénre szabottan.
A gépsoron végzett torna célzottan, hatékonyan, ugyanakkor kímélően mozgatja meg a nagyobb izomcsoportokat, ezen kívül az izületes és gerincoszlop mozgathatóságát is javítja, tehát az izületi fájdalmak mérséklése is lehetővé válik. Javasolt mindazoknak, akik egyéb módon biztonságosan nem mozgathatók meg, például túlsúlyos páciensek, izületi betegek, középkorúak, idősebbek, terhesek, szoptatós anyukák.INFRACSŐ
Hőhatással a megfiatalodott bőrértA fekvő rendszerű amerikai infracső a hőterápiás eszközök legújabb generációja, mely az eddigi eszközöknél (finn szauna, gőzfürdő, infraszauna) 30-szor hatékonyabb minden hatását tekintve. Jótékony szerepe van az egészség megőrzésben, a fizikai és szellemi teljesítmény fokozásában, a testfogyasztásban, méregtelenítésben és bőrápolásban egyaránt.
A különleges hatás kifejtésében szerepel:
Speciális szerves anyaggal kombinált csúcstechnológiájú sugárzó testek hullámhossza megegyezik a test sejtjeinek saját sugárzásával, így a test szöveteibe durva behatás nélkül lágyan, de mélyen (4-5 cm) be tud hatolni. Ezt a majdnem tökéletes sugárzót a fizika törvényei szerint legnagyobb hatékonyságot biztosító félhengerekbe helyezték, az így képzett csőben minden testrészünk a lehető legközelebb van a sugárzáshoz, úgy, hogy a test középpontja felé nő a sugárzás intenzitása. Az élettanilag legelőnyösebb fekvő testhelyzetben, jobb a vérkeringés, kisebb a szív és a gerinc megterhelése, egyenletes és jobb az oxigénellátás. A bőr gyengéden és egyenletesen melegszi fel. Biztonságos idősek, magas vérnyomás betegségben, légzőszervi megbetegedésben szenvedők számára is. A fej az infracsövön kívül helyezkedik el, így lehetőség van tengeri klimatikus levegő belégzésére, valamint klausztrofóbia sem lép fel. Fokozott bőrregeneráló és pórustisztító hatás. A kezelés eredménye tartós, verejtékkel eltávozó, nem víz jellegű
összetevők miatt.ELEKTROLIPOLÍZIS KÚRÁK
Zsírölő testszobrászat a formás alakértPlasztikai sebészek által a zsírleszívás helyettesítésére kifejlesztett módszer, mely a nem műtétes eljárások közül a legnagyobb hatékonyságot biztosítja a testsúlycsökkentésben, célzott alakformálásban és cellulitisz kezelésben. A kezelés során egészen vékony tűk kerülnek beszúrásra a zsírszövetbe, a tűkre kapcsolt gyenge intenzitású áram hatására a zsír távozik, a kallogén rostok ingerlése révén pedig a bőr egyidejűleg feszesebbé válik. A komplex hatást segíti még fülakupunktúra, valamint egy napokra lebontott - legmodernebb táplálkozástudományi alapelveknek megfelelően összeállított - zsírlebontást elősegítő étrend, kívánság szerint egyéni igényekhez igazítva. A négyhetes kúra alatt jól mérhető, kifejezett és látványos változás következik be a testsúlyban, testkörfogatokban és testzsírszázalékban egyaránt.
Intenzív kezelést jelent a 2 hetes tisztító kúra, mely a testfogyasztáson túl a szervezet védekezőerejét is mozgósítja.VITAMED TISZTÍTÓ KÚRA
A kirobbanó életerőértIntenzív kezelést jelent a 2 hetes tisztító kúra, mely a testfogyasztáson túl a szervezet védekezőerejét is mozgósítja, harmonizálja a különböző szervrendszerek működését. A program során az orvosi tapasztalatok alapján gyógytápszerekkel végzett léböjtkúrát hőterápiás infracső- kezeléssel és különleges francia nyirokmasszázzsal egészítjük ki, teljes testre kiterjedő bőrradírozás kíséretében tengeri klimatikus körülmények között. Az élvezetes, biztonságos tisztító kúra hatására a bőr látványosan megfiatalodik, a vitalitás fokozódik.ÉTREND, ORVOSI DIÉTÁK
Élvezettel az egészségért, életerőértRészletes életmódfeltáró kérdőív kitöltése után egyénre szabott, meghatározott időtartamú étrendek, gyógydiéták összeállítása testsúlycsökkentés, betegségek vagy egyéb állapotok (terhesség, szoptatás) kiegészítő kezelése, illetve az egészséged táplálkozás elősegítése céljából.
Nyitvatartási idő:

Hétfőtől- Péntekig: 08- 20 óráig
Szombat: 08- 15 óráig


Ha további információra lenne szüksége, kérjük látogasson el honlapunkra:
/www.medifat.hu/
 
 


 
 
 


 

Medi Gym - a feszes izmokért:
 

 
Infracső - hőhatással a megfiatalodott bőrért:
 


 
Tengeri Klíma - a gyógyító lélegzet:
 

Térkép
Kulcsszavak

állapotfelmérés, testsúlycsökkentés, étrend, fogyás, fogyasztás, orvosi diéta, elektropolízis, infracső hőterápia, welness masszázs, bőrfiatalító kezelés, oktatás, tanfolyam, thalassomed,