Fit World Fitness

Kategória: Szabadidő, kultúra

Tevékenység: Fitness

Cím: Szeged,Dózsa u.12.

Tel: 70/414-9900

Információ

Fit World Fitness

Szeged, Dózsa u.12.
Mobil számunk: 70/414 – 9900

logo_197

Nyitvatartás:
Hétfõ – Péntek    0600-2200
Szombat             0700-1900
Vasárnap            0900-1900

Web: www.fitworld.hu

Email-cím: fitworld@t-online.hu

 

A Fit World Fitness 2002. nyarán nyitotta meg kapuit a sportolni és kikapcsolódni vágyó vendégek számára. Szeged belvárosában mintegy 1000m2-es koedukált fitness centrummal, és egy 300m2-es különálló nõi aerobic teremmel várjuk az érdeklõdõket.

A fitness teremben life fitness és technogym gépekkel várjuk a vendégeket. Jelentõs a kardio géppark, ahol mintegy 8 futópad, 2 stepper, evezõgép, karergométer, kerékpár és háttámlás kerékpár is rendelkezésre áll.

A nyitva tartási idõ alatt teremedzõk gondoskodnak az edzéstervek összeállításáról és a gyakorlatok helyes végrehajtásáról, de természetesen az egyéni igényeknek megfelelõen személyi edzésre is lehetõség nyílik.

A konditerem mellett aerobiccal is várjuk vendégeinket. A nap miden idõszakában, hétvégén is mintegy 14 féle óratípus közül választhatnak az érdeklõdõk.

Óráink között minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelõbb mozgásformát, amelyeket magasan képzett, több éves szakmai gyakorlattal rendelkezõ oktatók és edzõk  vezetnek.

E mellett a vendégeknek lehetõsége nyílik a Fit World Punch nõi aerobic terem használatára is, ahol elsõsorban a kangoo, spinning és spinracing órák mellett alakformáló, pilates és Dinamikus Yoga típusú órákat tartunk, de ide várjuk azon vendégeinket is, akik kellemesebben érzik magukat egy kisebb, családiasabb fitnessteremben.

Szolgáltatásaink között szerepel álló szolárium, infraszauna, szauna ( amely a bérletes vendégeink számára ingyenes), büfé,táplálék kiegészítõk, masszázs, táplálkozási tanácsadás.

Minden érdeklõdõt szeretettel várunk!

fitworld_250

 

Térkép
Kulcsszavak

Szeged, fitness terem, sport, aerobik, edzőterem, személyedzés, kondi gép, szauna szegeden