Trichocenter Hajgyógyászat - Laboncz Anna

Kategória: Egészség

Tevékenység: Hajgyógyászat

Cím: Debrecen ,Miklós u. 18.

Tel: 30/ 488-2266

Információ

 


 

 

Hajhullás, kopaszodás, korpásodás, zsírosodás és más fejbõrproblémák kezeléséhez nyújtok segítséget. Komplex, a külsõ és belsõ okokat feltáró vizsgálatra törekszem. Elsõsorban, természetes gyógymódokat javaslok. A 300 szoros nagyításra képes mikroszkópos kamerával fejbõrt és hajhagymát vizsgálok. A mikroszkóppal jól láthatók a panaszokat kiváltó elváltozások. Egy számítógépes alapú bio-információs rendszerrel,  nagy pontossággal derítem ki a tüneteket kiváltó test-i lelki okokat, ugyanis hajunk állapota tükrözi testi-lelki egészségi állapotunkat.

A szervezet egyensúlyának vissza állításában a külsõ gyógynövényes kezelés mellett az Inergetix-Core System és az Immunotic készülékek segítenek.

A Trichocenter országos franchise hálózat munkatársaként Debrecenben vagyok természetgyógyász, hajgyógyász. A külsõ és belsõ kezeléseket egyaránt gyógynövényi alapú termékekbõl állítom össze.Hajgyógyász/hajanalitikus/ képzésünk megalapítója Dr Enzo Formentini bõrgyógyász professzor tanításait követem és az általa létrehozott Or-Gold hajápolási szereket használom külsõleg.Az Or-Gold termékeket a Trichocenter Kft. forgalmazza, mint ahogy a szintén gyógynövényi alapú Dr Nagy hajápolási termékcsaládot is. Munkatársaimmal  közel 40 féle gyógynövényes termékbõl állítunk össze személyre szabott kezelést. Nagyon fontos az egyéni adottságokat figyelembe venni, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle testi-lelki problémával küzdünk.

Többek között, a civilizációs ártalmak következtében megnõtt a hormonális eredetû haj és fejbõrproblémák száma, ezért nagy hasznát veszem a hormon tanácsadói tanulmányaimnak. /www.progeszteron.hu/

 

Az Inergetix-Core készülékkel feltérképezem a szervezetben fellépõ egyensúly vesztéseket pl.

 vitamin és ásványi anyag hiányok,

 gombák, paraziták,

allergiák, étel intoleranciák/glutén, laktóz érzékenység/,

 toxikus anyagok felhalmozódása, nehézfém terhelések

lelki okok

hormonproblémák stb.

 

Ha szükséges, specialistához küldöm a hozzám fordulókat. Sok gyógynövényes készítmény mellett, belsõleg szívesen adom az Energy  egyedül álló termékeit. Kiegészítõ kezelésként az egyensúly vissza állításában, a problémák kezelésében az Immunotic készülékeket használom /immunotic.hu/.Sokszor jönnek úgy hozzám a kliensek hogy már sok vizsgálaton jártak, mindent rendben találtak és mégis fennállnak a problémák. Az állapotfelmérés során fontos, látszatra apróságra derülhet fény, ami kiváltja a fejbõr panaszokat.

 

 Vizsgálat, elõzetes bejelentkezés alapján történik.


A hajzattan (trichológia) a haj és fejbõr rendellenességeivel foglalkozó tudományág.
A haj tükrözi szervezetünk lelki és egészségi állapotát.
A haj minõségének rosszabbodása figyelmeztet viselõjének testi,
lelki, szellemi egyensúlyvesztésére.

A leggyakoribb betegségre utaló panaszok:
HAJHULLÁS, ZSÍROSODÁS, HAJRITKULÁS, KORPÁSODÁS

A hajszerkezet és a fejbõr vizsgálatát videomikroszkópos kamerával végezzük el.

A diagnózis felállítása után természetes alapanyagú terápiás készítményekkel megkezdjük a kezelést. A teljes regenerálódáshoz fontos, hogy a tüneteket kiváltó okot /okokat/ megtaláljuk és megszüntessük. Az emberi szervezet állandóan változó, kölcsönösen egymásra ható rezgéseinek mérésén alapul a CoRe állapotfelmérés és terápia / közismertebben: biorezonancia/. A vizsgálat a szervezet aktuális energetikai és információs helyzetének feltérképezésére, a kezelés pedig az eltérések helyreállítására szolgál.

Egyre nagyobb az igény a megelõzõ állapotfelmérõ vizsgálat iránt.
Ennek az a célja, hogy szükség esetén már a panaszok és tünetek

jelentkezése elõtt megkezdhessük a kezelést.

 

Bejelentkezés:

 

HAJGYÓGYÁSZAT

Debrecen Miklós u. 18.

 
Laboncz Anna
hajanalitikus, természetgyógyász, hormon tanácsadó

 

30/ 488-2266
E-mail: revid95@upcmail.hu

Web:
www.hajgyogyasz-debrecen.hu

www.hajgyogyasz.segitek.hu

BõvebbenA hajzattan (trichológia) a haj és fejbõr rendellenességeivel foglalkozó tudományág. A trichologus /hajanalitikus, közismert néven:hajgyógyász/ az a szakember, aki ezeket a rendellenességeket vizsgálja és kezeli.

A haj tükrözi szervezetünk lelki és egészségi állapotát,  minõségének rosszabbodása figyelmeztet viselõjének testi, lelki, szellemi egyensúlyvesztésére.

A leggyakoribb betegségre utaló panaszok:
HAJHULLÁS, ZSÍROSODÁS, HAJRITKULÁS, KORPÁSODÁS

A hajszerkezet és a fejbõr vizsgálatát video-mikroszkópos kamerával végezzük el.

A diagnózis felállítása után természetes alapanyagú terápiás készítményekkel megkezdjük a kezelést. A teljes regenerálódáshoz fontos, hogy a tüneteket

Bejelentkezés: 

Trichocenter HAJGYÓGYÁSZAT

Debrecen Miklós u. 18. Bijo Öngyógyító Központban
 Laboncz Anna
hajanalitikus, természetgyógyász.
30/ 488-2266
E-mail: revid95@upcmail.hu

Web: www.hajgyogyasz-debrecen.hu
-----------------------------------------------
Dr Bánlaki Szidónia
orvos, hajgyógyász 
Badacsonytomaj
Kert u. 20.
30/228-1831
--------------------------------------

Fajger Kati
hajanalitikus 
Miskolc,
Széchenyi utca 8 /Az udvarban/
20/ 665-3335

A hajproblémákat kiváltó belsõ okok felderítését és megszüntetését szolgáló módszerek és eszközök 


1.Bio-információs  ÁLLAPOTFELMÉRÉS

CoRe bioenergetikai és információs rendszerrel.

A Biorezonanciás állapotfelmérések egyre elterjedtebbek, hiszen szervezetünk energiaáramlása már jóval a panaszok jelentkezése elõtt megváltozik. Egyes bioenergetikai eljárásokkal ezek az apró változások már akkor kimutathatók, amikor a hagyományos klinikai gyógyászat még semmiféle eltérést nem tapasztal. A vér ásványi anyag és nyomelem hiányát a szokásos labortesztek csak akkor jelzik, amikor már összes saját belsõ tartalékunkat felhasználtuk. Ez már nem az egészség állapota, fizikai szintû tüneteink vannak, megbetegedtünk.

„ Ki hinné, hogy nem lehet titkom egy gép elõtt!? A legrejtettebb testi és lelki problémáimat, egyszerûen csak kiírja!!! Hogyan? Nem értem, de mûködik. Ráadásul rögtön megoldásokat is javasol mindenre!” – hüledezik egy páciens a kezelés után.

Az emberi szervezet állandóan változó, kölcsönösen egymásra ható rezgéseinek mérésén alapul a CoRe állapotfelmérés és terápia. A vizsgálat a szervezet aktuális energetikai, információs helyzetének feltérképezésére, a kezelés pedig az eltérések helyreállítására szolgál.

A vizsgálat felhívja a figyelmet a kórokozókra, a felhalmozódott méreganyagokra, a hiánybetegségekre, az egyes szervek, szervrendszerek mûködési zavaraira, a gyógyuláshoz nélkülözhetetlen hatóanyagokra, illetve fényt derít egészen bonyolult, betegséget okozó érzelmi kapcsolatokra, összefüggésekre, sõt akár a panaszokat okozó esetleges elektroszmog vagy földsugárzás jelenlétére is. Az is kiderül, hogy mely tényezõ milyen arányban járult hozzá a kóros állapot kialakulásához. A készülék az információs analízis mellett a felszínre került problémák azonnali kezelését is biztosítja.

Leggyakrabban kezelt panaszok:

hajhullás, kopaszodás, fájdalomcsillapítás, sportsérülések, „ismeretlen eredetû” panaszok (fejfájás, bõrproblémák, kiütések, stb.), gócok, diffúz problémák (hasfájás, puffadás, szédülés, levertség, stb.), allergia, gombás betegségek, migrén, alvászavarok, depresszió, stb. Amikor testi-lelki szinten a helyes információt juttatjuk a „beteg” szervezetbe, ott valóban „csodák” történnek. A CoRe bioinformációs terápia egyébként más módszerekkel kombinálva is alkalmazható, fájdalom-, és mellékhatás-mentes szelíd gyógymód, amely bármely panasz esetén jótékony hatású.

Gondoljunk a megelõzésre is!

Szépségünk és egészségünk megõrzése szempontjából alapvetõen fontos, hogy idejében – még a szervi, mûködési zavarok, tünetek, betegségek kialakulása elõtt – tudomást szerezzünk a szervezetünkben zajló folyamatok esetleges eltéréseirõl. Az aktuális állapotunknak megfelelõ gyors kezeléssel, célzott méregtelenítéssel vagy akár vitamin és ásványi anyag hiánypótlással maguk a kiváltó okok megszüntethetõk.

 

Laboncz Anna

természetgyógyász, hajanalitikus

30/ 4-88-22-66

 

*A CoRe Inergetix rendszer nem orvosi készülék. Önmagában nem alkalmazható betegségek

diagnosztizálására, gyógyításra.

 

 

 

Mivel foglalkozik a hajgyógyászat?
 A hajgyógyászat a bõrgyógyászatból kivált önálló tudományág, és közel 30 éves múltra tekint vissza az orvostudomány illetve a természetgyógyászat világában. A hajgyógyászok egészségügyi és/vagy természetgyógyász végzettségû szakemberek, akiknek feladata a fejbõr ill. a haj egészséges és rendellenes folyamatainak vizsgálata, illetve kezelése.


Milyen esetben forduljunk hajgyógyászhoz?

Egy egyszerû teszttel meg lehet nézni, hogy hajhullásunk még normálisnak tekinthetõ-e: öt ujjunkkal végig fésüljük a hajat háromszor, és ha mind a három esetben három szálnál több marad az ujjunk közt, akkor hajhullásról beszélünk. A hajritkulás (allopecia) az már egy kialakult állapot, amikor hajhullást nem tapasztalunk, de hajunk mennyisége fokozatosan csökken. Ha más szokatlan, rendellenes tünetre figyelünk fel (pl. erõs viszketés, túl zsíros ill. száraz haj, a fejbõr hámlásával, korpásodásával járó tünet stb.), akkor érdemes hajgyógyászhoz fordulni.


Mik lehetnek a hajhullás okai?

Ennek számtalan oka lehet, pl. bizonyos gyógyszerek (fogamzásgátló szedése ill. elhagyása, antibiotikumok stb.) szedése illetve mellékhatása, helytelen táplálkozás (egyoldalú táplákozás), túlzott fogyókúra, hormonális egyensúly felbomlása, a haj szerkezetét túlzottan igénybevevõ kezelések (festés, melír stb.), kemoterápiás kezelés, túlzott stressz, az immunrendszer legyengültsége, vitaminhiány, terhesség ill. szoptatás, valamint bármilyen gyulladás a szervezetben. Külsõ okai is lehetnek pl. gombásodás, száraz korpa, bakteriális fertõzés, zsíros korpa. Nagyon sok esetben ennél összetettebbek a tüneteket kiváltó okok, gyakran szervi megbetegedések, diszfunkciók, valamint pszichés egyensúly vesztések állnak egy-egy probléma hátterében.


Hogyan állapítjuk meg a diagnózist?
 

Mivel igen összetett ok is meghúzódhat a tünetek mögött, ezért a pontos, megbízható diagnózis elengedhetetlen. Különbözõ diagnosztikai módszereket alkalmaznak a hajgyógyászatban. Egy szakértõ képes szabad szemmel is bizonyos tüneteket felismerni, azonban ez nem minden esetben elegendõ. Elsõsorban mikrokamerát használunk, hisz ez képes a haj szerkezetét többszörös -akár háromszázszoros, vagy még nagyobb- nagyításban is megmutatni, így a kóros elváltozások (pl. a hajhagymákon, hajtüszõkön és a fejbõrön) valamint a gyulladások, gombás fertõzések is láthatóvá válnak. Egy belgyógyászati kivizsgálás fontos információkkal szolgál egy állapotfelmérés során, hasonlóképpen egy természetgyógyászati vizsgálat is komoly indokokat tárhat fel. A természetgyógyász-hajgyógyászatoknak is igen kiterjedt diagnosztikai módszerek állnak a rendelkezésükre, így képesek egy igen átfogó, a hajproblémák külsõ illetve belsõ okainak feltárására. (pl. manuális vizsgálatok, skalpdiagnosztika, bioenergetika, biorezonancia, a szervezet méreggel telítettségének vizsgálata stb.)


Hogyan segít a hajgyógyász?
 

A hajgyógyász egyik legfontosabb szerepe abból áll, hogy meg tudja mondani, hogy mi okozza rendellenes tüneteket, és ha belsõ szervi probléma van, a megfelelõ szakorvoshoz irányítja.
Nagyon sok esetben elegendõ a megfelelõ hajgyógyászati készítmény rendszeres alkalmazása. Ezek a termékek többnyire gyógynövény tartalmúak, a benne levõ hatóanyagok hatnak pl. hajhagymákba tápanyagokat juttatnak, a fejbõrben hajszálereket stimulálják stb. Igen gyakran speciális diétát írhat fel a szakember, illetve bizonyos vitaminok, tápanyag-kiegészítõk szedését javasolhatja.

A  Trichocenter OR-GOLD  hajgyógyászati termékeinek ismertetõje

A hajgyógyászat, mint a bõrgyógyászatból kivált önálló tudományág, közel 30 éves múltra tekint vissza az orvostudomány és a természetgyógyászat világában. Magyarországon kifejezetten hajgyógyászati problémák diagnosztizálásával és kezelésével 13 éve foglakozik a Trichocenter Kft., amely az OR-GOLD és a Trichocenter termékek kizárólagos forgalmazója. A hajgyógyászati kezelésekre szolgáló termékeket Dr. Enzo Formentini bõrgyógyász professzor fejlesztette ki, saját bõrgyógyászati klinikáján észak Olaszországban. A termékek a természetgyógyászati elveket ötvözik a legújabb bõrgyógyászati terápiás kutatási eredményekkel. Kizárólag bõrbarát gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaznak és a terápiás hatáson kívül, biztosítják a fejbõr és a haj normál mûködéséhez, növekedéséhez szükséges tápanyagokat is. Termékeink az Európai Unió Dermatológiai Intézetének védjegye alatt állnak. Ez már önmagában megfelelõ garancia az adott termék  összetételének minõségére. Kizárólag növényi-gyógynövényi alapanyagok felhasználásával készülnek, magas  aktív hatóanyag tartalommal. Terápiás jellegébõl adódóan nem szépítészeti  célokat szolgálnak. A cég filozófiájának részeként mûködnek, miszerint csupán kiváló eszközök egyes hajas fejbõr illetve hajszál szerkezeti probléma megoldására.

Remény a kopaszoknak és a pikkelysömörben szenvedõknek!

Elõkezelõ anyagok:

 

 Az elõkezelõ anyagok funkciója, mint ahogy azt a neve is mutatja, hogy a fejbõr panaszok, betegségek komplex kezelésének elsõ lépéseként elõkészítsék a fejbõrt.

 

 

Kétféle elõkezelõ anyagot alkalmazhatunk betegségtípusoktól függõen, de ami mindkét elõkezelõ anyag közös tulajdonsága, hogy intenzíven tisztítják a fejbõrt a környezeti szennyezõdésektõl. Ennek hatására a fejbõr visszanyeri normál vastagságát, tehát a terápiás készítmények befogadására optimális állapotba kerül.

 

Az OR-GOLD hajfürdõ

1. Biofizikai úton tisztít megõrizve a fejbõr természetes ph-szintjét.
2. Nem befolyásolja a fejbõr hydro-lipid rétegének a felépítését. Így részecskéi anélkül
távolítják el a szennyezõdéseket, hogy kikezdenék annak szerkezetét.
3. 8-36 aktív hatóanyagot tartalmaz.
4. Gyógynövénytartalmának köszönhetõen biológiai alapú.
5. Magas fokú terápiás hatásának köszönhetõen a vendégek magasabb szintû kezelésben részesülhetnek.Hajfürdõk összetétele:
aktív hatóanyagok
PH-t stabilizáló tenzidek
gömbszerkezetû tisztítómolekulák

Sinergy power kapszula:Hajfürdõkbe, szinergia keverékekbe keverve használjuk, szigorúan külsõleg!

Mi sejtépítõ kapszulának nevezzük, a komplett B vitamin sort tartalmazza. A hajszálnak   nélkülözhetetlen tápanyagokat lebontja, oldott nitrogén,- szabad aminosav és B vitamin tartalmának köszönhetõen használata különösen ajánlott az egyes termékek hatásának növeléséhez.

Olajesszenciák:Olyan fitokozmetikai termékek, amelyek segítik az OR-GOLD termékcsalád valamennyi komponensének hatékonyabb felszívódását. Az olajesszenciák felhasználása a hajfürdõkbe, illetve pakolásokba adagolva történik. Az egyik legerõsebb hatásfokú terápiás készítmény (94-98%). Nagymértékben felerõsítik a hajfürdõk és a pakolások gyógyító hatását, egyes típusai serkentik a perifériás keringést, elõsegítik a fejbõr hajszálereiben felhalmozódott méreganyagok távozását.

Pakolások:A terápiás készítmények között az egyik legerõsebb hidratáló és nutritív hatással rendelkezõ termékek. Egyaránt használhatóak zsíros, és száraz hajra. A hagyományos balzsamok és pakolásokkal ellentétben, nem nehezítik el a hajat, és a fejbõrön is  terápiás hatást fejtenek ki. Egyes típusai nyugtató, gyulladáscsökkentõ hatásúak.

Ampullák:Bioenergetikai mérések szerint az olajesszenciákat követõen az ampullák tartalmazzák a legerõsebb aktív hatóanyagokat. A kezelések utolsó lépéseként használjuk, nem öblítjük. Ez azért nagyon fontos, mert 48 órán keresztül fejti ki hatását, így egy elhúzódó hatóanyag felszívódást biztosít. A benne található etil-alkohol természetes eredetû, erjesztés útján kinyert oldószer. Három típusának alkoholtartalma miatt felhasználhatósága kizárólag gyulladásmentes fejbõrnél lehetséges, a többi alkalmazható gyulladás esetén is.

VS/i :

Erõs paprika és fahéj kivonatot tartalmaz, amely a legerõsebb természetes keringésfokozó anyag, éppen ezért hajritkulás esetén elsõdleges a használata. A szinergia keverék hatását mintegy húszszorosára növeli. Kizárólag mikrokamerás vizsgálatot követõen, teljesen gyulladásmentes fejbõrre lehet csak alkalmazni.Bõvebben:
www.hajgyogyasz.hu


 

 


 

Térkép
Kulcsszavak

Miskolc, Badacsony, Hajhullás, kopaszodás, hajgyógyászat Debrecenben, természetgyógyászat, fejbőr betegségek, pikkelysömör, hajzsírosodás, hajkorpásodás, hajápolás, foltos kopaszodás, OR GOLD, hajgyógyász, biorezonancia, biorezonanciás állapotfelméré