Szegedi Ősz Idősotthon

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Idősek otthona

Cím: Szeged,Zákány u. 25.

Tel: 62/407-740

InformációSzegedi Ősz Idősotthon

6724 Szeged, Zákány u. 25.
Tel: 62/553-740
Tel/fax: 62/407-740
E-mail: oszido@vnet.hu

Tisztelt Érdeklődő!

Az Őszidő Közhasznú Társaság idősek gondozása céljából alakult. A társaság Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatával kötött ellátási szerződés alapján működteti a Szegedi Ősz Idősotthont, mely 2003 decemberében nyílt meg.


Az épületről:

A Zákány utcában található idősotthon korszerű, az öt szinten 30 önálló lakásrész, valamint öt szoba került kialakításra. az épületben személyfelvonó, illetve száz adagos főzőkonyha működik. A felszereltséghez tartozik a központi nővérhívó berendezés, tűzjelző berendezés és tüzivíz hálózat, biztonságtechnikai- és telefonközpont, automatikus beléptető rendszer, belső televízió hálózat. Az étkező közvetlen kertkapcsolattal bír, a gondozott park részében a lakók munkáját dicséri.

Apartmanjainkhoz előtér és fürdőszoba tartozik. A lakrészben hotelkártya- vezérelt biztonsági elektromos hálózat, televízió és telefonkapcsolat, akadálymentesen kialakított fürdőszoba áll rendelkezésre.


Lehetőség van:

- egyszemélyes
- kétszemélyes
- gondozóházi (kétszemélyes) elhelyezésre.


Szolgáltatásaink:

- Folyamatos (éjjel- nappali) nővéri felügyelet, ápolás, mentális gondozás.

- Egészségi állapotnak megfelelő- diatetikus által összeállított étrend alapján- legalább napi háromszori étkezés.

- Orvosi ellátás, gyógyszerrel, gyógyászati segédeszközzel történő ellátás a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

- Textíliával történő ellátás, ennek és a ruházatnak a mosása, szárítása, vasalása, tisztálkodó szerekkel történő alapellátás.

- A lakrészek, lakószobák és közös helyiségek takarítása, teljes közműellátásának (víz, csatorna, fűtés villamosenergia) biztosítása, karbantartása, őrzése.Milyen feltételekkel lehet bekerülni a Szegedi Ősz Idősotthonba?

- Lakrészek esetén egyszeri hozzájárulási díj, illetve havi térítési díj fizetésével

- Szobákban történő- gondozóházi - elhelyezés esetén havi térítési díj fizetésével.Ha további információra van szüksége, kérjük látogasson el honlapunkra:

/www.oszido.hu/
 


 

Térkép
Kulcsszavak

idősotthon, szociális ellátás, idősek otthona, nyugdíjas otthon, Szeged