Vad Sándor

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Ipari festés, korrózióvédelem

Cím: Hódmezővásárhely,Ipari park, Iparegylet út 2.

Tel: 62/222-389

Információ

Cégünk több mint 4 évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az ipari korrózióvédelem területén. Telephelyünkön vállaljuk fémek felület előkezelését zárt szemcseszóró berendezéssel, valamint kézi homokszóróval 4 méter széles és 6 méter hosszú munkadarab méretig. 
Vállalunk oldószeres kétkomponensű festékkel ipari festést 6 méter széles, 19 méter hosszú fülkében.
Ezen kívül lehetőség van Sz=1600 mm H=4000 mm M=2000 mm hasznos kádméretű KTL festő berendezésünkön kataforetikus mártó festés (KTL festés) eljárással történő korrózióvédelem megvalósítására, mely a cinkfoszfátozással együtt a jelenleg legmodernebb módszer a fémek védelmére, amit az autóalkatrész beszállítóktól is megkövetel minden autógyártó már. Előnye nem csak annak köszönhető, hogy mindenhol egyenlő rétegvastagság alakul ki a fémfelületeken (az éleket is beleértve), hanem a bemerítésnek köszönhetően a szabadszemmel nem látható, nehezen hozzáférhető, takart részek bevonása is megvalósul a kétkomponensű, mechanikai és kémiai hatásoknak rendkívül ellenálló festékkel.
Vállalunk porfestést is, mely a KTL alapozással rendkívül tartós bevonatot képez, mely kültérre is kimagasló védelmet nyújt.


Vad Sándor

6800 Hódmezővásárhely, Ipari park, Iparegylet u. 2. 
62/222-389
E-mail: ktlfestes@gmail.com
Web: www.corrosion-protection.eu
www.ktlfestes.segitek.hu


Festékszórás
KTL festés
Porfestés
Sörétező 

Térkép
Kulcsszavak

Hódmezővásárhely ipari festés, korrózióvédelem, homokszórás, porfestés, ktl festés, felületkezelés, felület előkészítés, szemcseszórás, kataforetikus festés, elektromártó festés