Parkland-Garden Kft.

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Kert- és parkrendezés

Cím: Szeged,-

Tel: 30/3268-560

Információ


Parkland-Garden Kft.

Tel: 30/3268-560
E-mail:
info@parkland.eu
Web: www.parkland.eu
www.parkland.segitek.hu

A Parkland erdészeti, kertészeti, környezetgazdálkodási cég azzal a céllal jött létre, hogy a legmagasabb színvonalon szolgálja ki a megrendelők igényeit. A vállalkozás számára fontos, hogy ezt mind úgy végezze, hogy megóvja az élő környezetet a modern technikai és technológiai eszközökkel és hatékonyabb energiafelhasználással. Gépeink a megújuló energiaforrásokból nyert bio üzemanyaggal működnek.

A Parkland által gyártott bio tüzelőanyagok mint a brikett szintén a megújuló energiaforrásokból illetve faipari melléktermékekből származó alapanyagokból készülnek, így hasznosítva a természeti kincseket és a bennük rejlő energiát.
Cégünknél magasan képzett szakemberek dolgoznak, akik segítenek a környezet karbantartásában egy családi ház kertjétől egészen az ipari parkok zöldterületéig.


Tevékenységi körünk:

Faápolás, faegészség vizsgálat
Műszeres faegészség állapot felmérés a fák egészségi állapotának vizsgálata hangakusztikus műszer segítségével. Az eljárás lényege a beteg részek lokalizálása annak érdekében, hogy csak a beteg részeket kelljen eltávolítani gallyazással, fasebkezeléssel, vagy permetezéssel.

Kertrendezés, kertépítés, kerttervezés
Meglévő kertek karbantartása, fűvágás, metszés, virágültetés, elszáradt növények cseréje.
Kertes házak újonnan kialakítandó kertjeinek teljes körű kivitelezése, megtervezése, öntözőrendszer kivitelezése.

Füvesítés, hidrovetés, eróziókontroll
Fűmag vetés hidrovetéssel a tökéletes gyepszőnyeg elérése érdekében. Költséghatékony technológia, melynek eredménye már 1 hét múlva látható.

Mulcs, brikett, pellet gyártás, forgalmazás
Színes mulcs a kertek dekorálására, a talaj takarására, a gyomok elnyomása és a megfelelő vízháztartás érdekében.
Megújuló energiaforrásokból nyert brikett és pellet a hatékony és gazdaságos fűtés elérésére.

Térkép
Kulcsszavak

kert, kertépítés, kertrendezés, parképítés, parkosítás, öntözőrendszer, öntözéstechnika telepítés, hidrovetés, 3D látványterv, kútfúrás, exluzív kerti bútor, tereprendezés, karbantartás