Papp Adél természetgyógyász, kineziológus

Kategória: Egészség

Tevékenység: Kineziológia

Cím: Debrecen,Miklós utca 18.

Tel: 70/ 362-2292

Információ


"Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. " /Márai Sándor/


Papp Adél

kineziológus
One Brain konzulens oktató
egyéni- csoportos családállító facilitátor

Theta Healing konzulens 

www.lelkem.hu
www.stresszoldo.segitek.hu

Rendelõ: Bijo Öngyógyító Központ, Debrecen
Miklós utca 18.

Bejelentkezés: 70/362-22-92

A kineziológiai módszerek….

Bármely olyan probléma esetén hatásosan alkalmazhatók, amihez negatív
érzelmi stressz kötõdik. Eredményesen használható a módszer kortól,
nemtõl, vallástól, világnézetektõl függetlenül bárki számára,
a teljesség igénye nélkül egy pár panasz:


¤ allergia
¤ pánikzavarok, szorongás, depresszió
¤ tanulási zavarok
(írás, olvasás, számolás, dyslexia, koncentrációs problémák)
¤ kommunikációs problémák
(dadogás, vizsgadrukk, nyilvános beszéddel kapcsolatos stressz)
¤ önbizalomhiány
¤ szexuális problémák (frigiditás, impotencia)
¤ rémálmok, félelmek
¤ fóbiák, függõségek, rögeszmék
¤ utazási betegségek
¤ krízishelyzetek
(párkapcsolati, féltékenység, válás )
¤ munkahelyi beilleszkedési zavarok
¤ kamaszkori érzelmi zavarok
(zárkózottság, agresszió)
¤ emésztési zavarok lelki okai
(gyomoridegesség, anorexia, bulímia)

Az oldás folyamán tudatos emlékezés nélkül deríthetjük fel azokat az eseményeket, amelyek egymásra épülve létrehozták jelenlegi testi, lelki problémánkat.Izomteszteléssel megtaláljuk az életkorokat,s megnézzük, mi történt ott, melyek hasonlóságot, azonosságot mutatnak a jelenbeli gonddal, amelyek egymásra fûzve kialakították a jelenlegi helyzetet.Az adott életkor (ok) ban megtörténik az oldás. Rengeteg stresszoldó gyakorlatunk van arra, hogy hogyan oldjuk a negatív érzelmi stresszt a memóriánkból. A leghatásosabb a Homlok-tarkótartás, ami egy természetes módszer a stressz oldására. Ilyenkor alkalmazhatunk vizuális, imaginációs technikákat is.Célunk a jobb és bal agyfélteke összehangolt, integrált mûködésének elérése. Több speciális korrekció segít ennek létráhozásában is. (Korrekciós módszerek: pl. vizuális, imaginációs technikák, pozitív programozás, fényhatások, színek, csakrák, meridián-energia korrekciók… stb).Az oldás hatására elmúlik minden negatív érzelem, amely miatt sokszor évekig még beszélni sem tudtunk az átélt traumáról, így az oldás után bármilyen elszenvedett sérelembõl puszta tény marad.

„Nem az a lényeg, hogy mi történik a világban, hanem az, hogy Te ezt a történést hogyan éled meg.. Ha felül tudsz kerekedni önmagadon, uralkodhatsz a csillagaid felett.”
A stresszoldás ebben tud segítséget nyújtani azoknak, akik hozzánk fordulnak.

Érzelmi utazás…

Foglalkozom érzelmi utazási terápiával, a megbocsátást helyezve középpontba, Brandon Bays módszerévelTudnunk kell megbocsátani, bocsánatot kérni. Magunknak, másoknak is. Szeretni önmagunkat, és másokat is.A megbocsátás a szeretet mûve, bocsánat nélkül elvadul a jóra éhes lélek. A szeretetbe vetett bizalmat kell megerõsíteni, a feltétel nélküli elfogadást illetve visszafogadást.Tékozló fiú esete: mélységes bánatot okoz szeretõ atyjának, aki mégis ünneplõ szívvel fogadja õt vissza. Nekünk is így kell visszafogadnunk szeretetünkbe azt, aki megbántott, akit sértettségünk elsõ pillanatában talán mi ûztünk el, de az is lehet, hogy õ ment el. Fel kell bontani az akadályt a szeretet áramlása elõtt.

Kiegészítésként használom a Bach virágterápiát, mely egy holisztikus természetgyógyászati eljárás, ami azt jelenti, hogy testre, lélekre, szellemre egyaránt hat.A Bach virágterápia szemléletének az a kiindulópontja, hogy a testi problémáik oka mindig a lélekben keresendõ. A Bach virágterápia a lelki egyensúlyt állítja helyre, tehát így az okot kezeli. Miután az ok már nem létezik, így a fizikai szinten megjelent elváltozások is helyreállnak, mert belsõ, lelki erõre tesz szert, és a szervezet öngyógyító erõi mûködésbe tudnak lépni.  

Mi a ThetaHealing®

A Theta Healing gyors, hatékony és forradalmian új energetikai gyógyítási mód.

A tudatos théta állapot fenntartásával hozzáférhetünk a tudattalatink tartalmához, meg tudjuk változtatni a hitrendszereinket, érzéseinket, szokásainkat, viselkedésmintáinkat, amelyek nem szolgálják, vagy éppen gátolják jelenlegi életünket, ezáltal akadályoznak a továbblépésben.

A Théta segítségével:

 • Beazonosíthatjuk mélyen gyökerező problémáinkat
 • Kitörölhetjük blokkjainkat
 • Megváltoztathatjuk önkorlátozó hiedelmeink programját
 • Átalakíthatjuk félelmeinket, haragunkat pozitív mintákká
 • Energiaszintünket növelhetjük
 • Bőségben és jólétben élhetünk.

Négy szinten történik a hitrendszerek oldása, semlegesítése:

Alapszint: a fogantatástól napjainkig történt események

Genetikai: amit az őseink hittek, és a génjeinkben van, ezek az információk a DNS-t körülvevő morfogenetikus mezőben tárolódnak

Történelmi: csoporttudatosságok, az emberiség összes megtapasztalása: szólások, babonák, közmondások, amelyek élnek a köztudatban

Lelki szint: a legmélyebb szint, ide temetjük a legnagyobb fájdalmakat, pl. gyász

A Theta Healing során théta tudatállapotban az Univerzum legmagasabb rezgéséhez kapcsolódunk, megkeressük, elengedjük az önkorlátozó hitrendszereket, majd letöltjük és megtanítjuk a hiányzó érzéseket, ezáltal újrateremtjük a valóságunkat.

Amikor a konzulens thátában van, a kliens is automatikusan théta állapotba kerül. A konzultáció során végig tudatos állapotban vagyunk, minden mozzanatnál szükséges a kliens beleegyezése, mindent- változást, letöltést-engedélyzeni kell.

A thetaHealing tecnikával gyorsan azonosíthatók a hitrendszerek, azonnal elengedhetők, így azonnali változáshoz vezethet.

Milyen területeken alkalmazható pl.

 • Fizikai betegségek
 • Fóbiák, félelmek, szenvedélybetegségek
 • Harag, neheztelés, traumák, negatív érzések elengedése
 • Magabiztosság
 • Ideális életkörülmények megteremtése

Térkép
Kulcsszavak

stressz, stresszoldás, kineziológia, pánik, depresszió, szorongás, párkapcsolat, félelem, természetgyógyász, kineziológus, stresszoldó Debrecenben