Vörös Éva

Kategória: Egészség

Tevékenység: Kriston Intim Torna

Cím: Hódmezővásárhely,Kohán Gy. u. 5/B.

Tel: 30/652-9905

Információ


KRISTON INTIM TORNAA KRISTON INTIM TORNA az alhas egészségét szolgáló módszer gyerekek, nők és férfiak számára.

A medencealapi izomzat meghatározza az életminőséget. A test egyetlen vízszintes, rejtetten elhelyezkedő, három rétegből álló izomlemeze épp olyan, mint bármely más harántcsíkolt izom: vagy eddzük, vagy sorvadni kezd.

A medencealapi izmok elgyengülésének következtében felléphet: megerőltetéskor jelentkező akaratlan vizeletvesztés, a hüvely tónusának csökkenése, orgazmus hiány, végbél gyengeségből eredő szél, széklet visszatartási nehézség, aranyér.


Amennyiben nem történik kezelés és KRISTON INTIM TORNA, mellette pedig a rizikótényezők csökkentése, akkor a tünetek tovább súlyosbodhatnak, és süllyedéses elváltozások alakulhatnak ki.

A módszer alkalmazható még: menstruációs görcsök csökkentésére, szülésre való felkészítésre, szülés utáni gáti rehabilitációra, a nyálkahártya sorvadásának csökkentésére változó korban, egyes nőgyógyászati, urológiai, proktológiai - férfiak esetében prosztata illetve proktológiai műtétre való felkészítésre és a műtét hatásának megtartására.

A KRISTON INTIM TORNA 12 órás tanfolyamán a hallgatók elsajátíthatják a medencealapi izmok tréningjét, amely egy jelentős testtudat fejlesztés segítségével történik. Felismerik, hogy életvezetési szokásaik közül melyek károsítják az alhas egészségét, és miként lehet ezeket megváltoztatni. Végül tüneteiktől, állapotuktól és az orvos által felállított diagnózistól függően egyéni házi programot kapnak. A tanfolyami lehetőség Csongrád megye területén áll rendelkezésre.
 Információ és jelentkezés: Vörös Éva védőnő,
KRISTON INTIM TORNA tréner
Tel: 06/30 652 9905
E-mail: vrsevi@gmail.com
Web: www.intimtorna.segitek.hu

 

intimtorna_intro_197

Térkép
Kulcsszavak

intim torna, inkontinencia, aranyér, medencelap izomzat, végbélgyengeség, orgazmus hiány, menstruációs görcs, szülésre való felkészítés, gáti rehabilitáció, menopanza, prosztata, méhsüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, merevedési probléma, korai magömlés