K+CS 2010 Kft. - Csanki István

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Kútfúró

Cím: Hódmezővásárhely,Nagy András János u. 68.

Tel: 30/246-0043

InformációK+CS 2010 Kft.
Csanki István

Tel: 30/246-0043
E-mail: csanki@freemail.hu vagy pityukut@freemail.hu
Web: www.pityukut.hu
www.pityukut.segitek.huSzolgáltatásaim: 
Kútfúrás, kútjavítás Csongrád megyében, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Békés megyében!


Csanki István vagyok  Az évek során tapasztalatot szereztem kutak létesítése, víztelenítés, talajmechanikai fúrások, kutató fúrások, víz kutak stb létesítése, kivitelezése terén.

Technológia
Vízöblítéses fúrást alkalmazunk, mely során a fúráshoz alkalmazott vizet, majdnem teljes egészében, a fúráshoz, visszanyerjük.
Nem ásunk gödröket, árkokat a munkaterületen, a féltve őrzött, gondozott, ápolt kertet nem túrjuk fel.
Helyigény minimális.
Jelenleg 100 m fúrási mélységet tudunk elérni, de a folyamatban lévő fejlesztések, beszerzések lehetővé teszik, a jövőben, a 200 m talpmélységet is.

Öblítéses fúrás: 100 m


Kavics, folyós homok, iszap fúrásához elengedhetetlen a köpenycsöves fúrási technológia, mely biztosítja a furat állékonyságát, biztonságos béléscsövezését.


Kútfúrás, kútépítés
Új fúrású kutakat építünk, 40, 50, 63, 110-125 mm átmérőjű béléscsővel, szűrővel ésszűrőkaviccsal, talplezárással. A geológiai adottságok figyelembevételével javaslatot teszünk a béléscső átmérőjére is. Szükség esetén kis átmérőjű feltáró fúrást végzünk. Az épített kutat, "Vízkút egyesített építési napló, beüzemelési és üzemelési előírások" dokumentummal adjuk át, mely egyben a garancia is.
Külön igény esetén elvégezzük a kút beüzemelését, vízhozamának beállítását, a szivattyú,vagy házi vízmű telepítését, a kúthoz való beszabályozását is.

A kútfúrás, víz kutak fúrása, létesítése felkészültséget, szaktudást és tapasztalatot igényel. A nem megfelelő módon készült és beüzemelt kutak rövid idő alatt használhatatlanná válnak.


 Megbízhatóan üzemelő, tartós, stabil vízhozamú kutat szeretne?

Bízza ránk, mi megvalósítjuk Önnek!

Telefon: +36 30 246-0043
   Email: csanki@freemail.hu


A kútnak stabilan, folyamatos üzemben, időjárástól és évszakoktól függetlenül, homokmentesen kell biztosítania a beállított vízhozamot.

Garancia 
A kút építése után átadott "Beüzemelési és üzemelési előírások" betartása esetén az általunk, kompromisszumok nélkül, épített kutakra 10 év garanciát biztosítunk.
Nem vállalunk garanciát olyan kútra, melyben membrános, rezgő, vibráló stb.búvárszivattyút, vagy az épített kúthoz nem megfelelő szivattyút használnak.

Használhatóság
A kútvíz öntözésre, medence töltésre, mosásra, autómosásra, fürdésre, zuhanyozásra, WC öblítésre, építkezéshez, de bevizsgálás és megfelelő víztisztítás után ivóvízként is használható.

Gazdaságosság, megtérülés
A hálózati, vezetékes víz nagyon sokba kerül és folyamatosan emelkedik az ára. Összehasonlításként: a vezetékes víz kb százszor kerül többe, mint a kútból kinyert víz. A kútlétesítésének költsége nagyon rövid idő, esetenként néhány hét alatt, átlagosan egyetlen év alatt megtérül.

Árajánlat kérés 
Árajánlatot az elérhetőségünk bármelyikén lehet kérni.
Szükség van hozzá:

- a település, utca megnevezése
- a fúráshoz szükséges áramvételi és vízvételi lehetőség
- elképzelés szerinti kútátmérő
- a kút vizét mire kívánja használni
- amennyiben a szomszédban, vagy bárhol a településen van ásott, vagy fúrt kút, annak avízszintje     és, ha  tudja, a talpmélysége.

Kútfúrás ártájékoztató
Általában a legnagyobb árbefolyásoló tényező a geológiai, hidrogeológiai viszonyok,kútátmérő és a fúrási mélység.
Az ár tájékoztató jellegű. Az ár a kút építését tartalmazza.
Javaslatot teszünk a megfelelő szivattyú kiválasztására is.
A fúrás átmérője nagyobb a béléscső átmérőjénél. (125 mm-es béléscső esetén a fúrás átmérője 225 mm.) A kútátmérőre javaslatot teszünk a helyszíni bejárás, a feltáró fúrás és a megrendelővel való egyeztetés után.

Kútfúrás, kútépítés tájékoztató ár:

 -  125 mm átmérőjű béléscsővel:  6800 Ft/m - től.
A feltüntetett ár nem tartalmazza az áfa-t.

Hasznos tanácsok
- Ne fúrasson kutat épületen belül, pincében, garázsban, épület közvetlen közelében, csak akkor, ha az épület tervezésénél és kivitelezésénél már ezt figyelembe vették.

- A kút létesítésének első, és egyik legfontosabb lépése a kút helyének kitűzése

- A fúrólyuk átmérője legalább 10 cm-rel legyen nagyobb, mint a béléscső átmérője, azaz egy 160 mm-es béléscsővel készült kút fúrólyuk átmérője 260 mm. Kérdezzen rá, mielőtt a kútépítését bárkitől megrendeli.

- A kút építésének egyik legfontosabb eleme a kútszerkezet méretezése 

- A kútfúrás és a kút beüzemelése előtt ne vegyünk szivattyút. Nem a kutat fúrjuk és szabályozzuk a szivattyúhoz, hanem a szivattyút választjuk és állítjuk be a kút hozamához.

- Membránszivattyút ne használjunk csőkútban. A vibrálás tönkre teszi a vízadó réteg szerkezetét, aminek következménye a csőkút vízhozamának rohamos csökkenése, iszapolódás, majd a csőkút végleges elhalása.
A membrános szivattyúk ásott kutak vizének felszínre emelésére alkalmasak.

Kis vízhozamú kutakban is használjunk csőkút szivattyút.
 A kútnak stabilan, folyamatos üzemben, időjárástól és évszakoktól függetlenül, homokmentesen kell biztosítani a beállított hozamot.

 

 

Térkép
Kulcsszavak

Kútfúrás, kútjavítás, Szeged, Hódmezővásárhely, Szentes, Makó, Csongrád, Szolnok, Békéscsaba, Orosháza, Kistelek, Maroslele, Csongrád megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye