Kőrösi Munkabiztonság

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Munkavédelem

Cím: Szeged,Juhász Gy. u. 25.

Tel: 70/508-9840

Információ

 

 

untitled1_400_01

 Ha minket választ...


Manapság könnyű olyan vállalkozást találni, amely a munkabiztonsággal kapcsolatos szolgáltatásait ajánlja, ám annál nehezebb megtalálni azt, aki az Ön által elvárt minőséget, és vele együtt a megfelelő nyugalmat tudja biztosítani - reális, és elfogadható áron.

 

Cégünk 2005-óta végzi folyamatosan a munkabiztonsággal összefüggő szolgáltatási tevékenységét, az egész országra kiterjedően. Célunk, hogy korrekt, hosszútávú partneri kapcsolatot kialakítva - az újonnan létrejövő, ill. már meglévő különböző vállalkozási formák részére - átfogó szolgáltatási tevékenységet biztosítsunk, ezzel elősegítve Önt a napjainkban tapasztalható egyre kiélezettebb gazdasági versenyhelyzetben is, hogy teljes energiáját a saját munkájára fordíthassa.

. . . számíthat ránk!

 


Elérhetőség: 4224652_600
6721 Szeged Juhász Gyula u. 25.
Telefon:
+36 62 664 765
+36 70 508-9840
E-mail: kkplusz@gmail.com
Web: www.korosi.co.hu
www.korositeam.segitek.hu

A napjainkban tapasztalható egyre kiélezettebb gazdasági versenyhelyzet a jogszabályi előírások fokozottabb betartásának kényszerét vonja magával, mind a minőség, mind pedig az azt elősegítő háttérfeladatok terén, míg ezzel egyidejűleg fokozódik azok betartásának hatósági ellenőrzése is.

A versenyképesség megszerzéséhez, illetve fenntartásához nyújtanak szakmai segítséget a cégünk szolgáltatásai, és munkatársai.

A folyamatosan változó jogszabályok követése, és azok betartása a gazdálkodó szervezetek, ill. vállalkozások számára igen komoly pénzügyi terhet jelentenek (szakemberigény, ill. azok bérköltségei, továbbképzés, oktatás, jogszabálykövetés, dokumentáció költsége stb.).

A mai költségérzékeny működési feltételek között még kedvezőbb lehetőségeket tudunk biztosítani partnereink részére.

 

 Cégünk 2005-óta végzi a munkabiztonsággal összefüggő szolgáltatási tevékenységét, az egész országra kiterjedően. Célunk, hogy korrekt hosszú távú partneri kapcsolatot kialakítva az újonnan létesülő, ill. már meglévő vállalkozási formák részére átfogó szolgáltatási tevékenységet biztosítsunk:


- tűzvédelem,

- környezetvédelem,

- élelmiszerbiztonság,

- konyha üzemelés-technológiai tervezés,

- emelőgép szakértői, és egyéb gépvizsgálati tevékenység,t

- tűzvédelmi szakvizsgáztatás,

- kisgépkezelői- teherkötözői- elsősegély-nyújtó képzések megszervezése,

- telepengedélyezési eljárások, működési engedélyek bonyolítása,


- komplett üzletnyitás A-tól Z-ig.

Teljeskörűen elvégezzük a kockázatértékeléseket és az ehhez szükséges méréseket (zaj, por, megvilágítás, ill. villamos biztonságtechnikai mérések, stb.).

Az elvégzett munkánk színvonalát a felkészült, és elismert szakemberekből álló hozzáértő csapat garantálja.

Szolgáltatásainkat mintegy 200 vállalkozás, ill. intézmény veszi igénybe folyamatos vagy eseti megbízások alapján.

Amennyiben bármelyik témakörben sikerült felkelteni érdeklődését, úgy kérem, szíveskedjen telefonon, vagy e-mailben jelezni, hogy szakembereink felkereshessék Önt.


www.korosi.co.hu

 

 

Térkép
Kulcsszavak

munkavédelem, tűzvédelem, kockázatelemzés, HACCP, munkabiztonság, katasztrófavédelem, gépvizsgálat, munkaügy, emelőgép vizsgálat, érintésvédelem, villámvédelem, kockázatértékelés, foglalkozás egészségügy, üzemorvos, elsősegély, kötözővizsga, kőrösi, koros