HIGH-CARE CENTER Szépségszalon

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Szépségszalon

Cím: Debrecen,Bethlen u.41 1/8

Tel: 52/447-913, 30/9255-777

Információ

 

HIGH-CARE CENTER
Web: www.high-care.segitek.hu

Nyitva:
Hétfõtõl Péntekig : 8.00 - 20.00 -ig
Szombaton : 8.00 - 13.00 -ig

A kedvezmény bérletvásárlás esetén használható fel!

OTP Szépkártyát elfogadunk!


SZOLGÁLTATÁSAINK:

- ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS
- Dermarolleros kezelés
-Tûs és tû nélküli mezoterápia
- Rejuvi® féle tetoválás extrakciós (kiszedési) eljárás

-  Enzim  alapú szõrtelenítés, valamennyi bõrtípus és szõrszín esetén, maradandó eredménnyel
   -  Hyaluronsavas ajakfeltöltés "hideg-fénnyel"

-Infra szauna
-Szolárium
-Kozmetikai tetoválás
-VACUSTYLER /cellulit ellen/
-SPM /vákuummasszázs / mell , fenék , comb , has
-BODY WRAPPING /test tekercselés/
-SLIDE STYLER /csúszóhullám masszázs/
-AHA gyümölcssavas hámlasztás
-Ránckezelések-Ráncfelöltés
-Testkezelések
-Tartós szõrtelenítés
-Fodrászat:
- mikrokamerás hajdiagnosztika ,-hajhullás kezelése ,-hajasfejbõr vákuummasszázsa ,
-WELLNES hajvágás

Liposlim Intenzív Lipoplasztika ultrahangos Kavitációval


*A kavitáció folyamata során az ultrahang mikro-üregeket (buborékokat) hozlétre, melyek addig növekednek míg összeroppannak.

*A folyamatos összeroppanás során a buborékok lökéshullámokat bocsátanak ki a folyadékba, így aktivitást stimulálva az adipociták és a sejtközi folyadék között, felbontva ezáltal a zsírsejtek membránját.A folyamatos stimulálás erõs kavitációs lökéshullámokkal szétzúzza az adipocitákban található emulziót és trigliceridet. A felszabadult zsírok endogén folyamatok során ürülnek ki.LipoSlim A végsõ Kavitációs megoldás

Az ultrahang hullámok adott tartományon belül, 30 és 70 KHz között érik el a kavitációs hatást.

A Liposlim biztonságosan szünteti meg az adott zsírszöveteket a 32 & 43 KHz ultrahangos kavitáviós hullámhossz által. Az automatikus menü opciók az elõre meghatározott impulzus hullámokkal a legmegfelelõbbek a test különbözõ területeinek kezelésére.
liposlim1_560

liposlim2_620

test_400

face_400

 


 


UTÁNA                                  ELÖTTE

 

    ELÖTTE                        UTÁNA                               ELÖTTE                    UTÁNA   

    

 

Jól érzi magát a bõrében?

Régebben minden jobb volt. Ma túl kevés a mozgás, mesterséges hormonok találhatók a táplálékokban. Az alakunk pontokat gyûjt. A cellulit - amit narancsbõrnek is neveznek - egyre több és egyre fiatalabb nõt érint, sõt férfiakat is. A sok és rendszeres folyadékfogyasztás segít, de nem elegendõ. Szerencsére soha nincs túl korán, sem túl késõn a cellulit elleni harc megindításához a csúnya hepehupák ellen, a sima bõr és határozott kontúrok érdekében.
A cellulit differenciált legyõzése érdekében szabadalmaztatott módszerrel az eredmények azonnal láthatóvá válnak és hosszú idõn keresztûl meg is maradnak


DIFFERENCIÁLT CELLULlTTERÁPIA (DCT)

Bármennyire is sajnáljuk: nincs egyetlen terápia a cellulit számos formája ellen.
Minden ember más és más. Ezért segíti Önt és ad egyénre szabott tanácsokat a HIGH- CARE üzletekben egy teljesen kiképzett csapat! ! !
Olyan új eljárások kerûltek kifejlesztésre, melyek mind megfelelnek a modern orvostudomány és kozmetológia ismereteinek. Történt mindez egy érzés érdekében, amit tudományosan nem lehet megmagyarázni, de mégis mindenki számára fontos: ez, az önbizalom. Szeresse tükörképét- a csípõje alatti területen is.!


A nyirokkeringés aktivizálása az eredeti Slide-Styler csúszóhullám masszázs segítségével !

A létezés könnyebbsége ... Egy masszázs, mely a nyirokkeringést ismét élettel telivé teszi és tehermentesíti. Duzzadtak, nehezek a lábai? Ebben az esetben is segít a Slide-Styler, mely gyengéd, de közvetlen nyomást gyakorol a bokára, vádlira, a térdek környékére és a felsõ combra egészen a csípõig. Ha az anyag csere eddig akadozott, most igazán beindul majd!


Célzottan a bõr alá
A sokrétû tehetség:szívópumpás masszázs- SPM


A sejteket a szövetek mélyébõl kiindulva aktivizálja. A kötõ szövet hosszú távú megerõsítése érdekében a bõrt felszippantja, vákuummal masszírozza. A kötõszöveti sejtekben az anyagcsere fokozódik, így az enzimeket kollagén és elasztin termelésre ösztönzi. A bõr azonnal láthatóan rózsásabb és simább lesz. Az SPM sokoldalú tehetség, amely a problémás zónákra nagy hatást gyakorol. Viszontlátásra lovaglónadrág ! - Ide a csípõnadrággal.!


Mellfeszesítés- mellmegemelés operáció nélkül - lélegzetelállító dekoltázs

Az aktuális divat csábítóbb mint valaha, a keblek, a dekoltázs soha nem álltak jobban a középpontban, mint ma. Testhez simuló, vállpánt nélküli toppok, estélyi ruhák, mély kivágás, mindenütt kivillanó bõr. Az új mellkezelõ módszerrel és ápolószerekkel mindez nem álom. Az SPM mellaplikátorral végzett kezelés 30 percig tart, a futurisztikusan kinézõ melltartóban a vákuum ritmikus intervallumokban hat a szövetekre, stimulálja a vérkeringést, a nyirokkeringést, a kötõszöveti sejtekben az anyagcsere fokozódik. Rugalmassá válnak a mellszövetek.


Mélyreható: Sono-Styler ultrahang - tökéletes a has, láb és fenék számára
A cellulit és a petyhüdt bõr egyik oka a túlsavasodás. Az ultrahang erre fájdalommentes megoldást kínál. A szövetek mélyére ható mikromasszázs aktivizálja az enzimeket és a teljes anyagcserét. Egyenesen a felsõ combon, a hason és fenéken lévõ petyhüdt kötõszövetet célozza meg kezelésenként csupán 15 perc alatt. Ezen kívül fontos hatóanyagokat juttatunk be a bõrbe.

A lerakódott zsír eltüntetése - Elektrolipolízis - Megfelelõ impulzusok
Régebben minden jobb volt. Ma túl kevés a mozgás, mesterséges hormonok találhatók a táplálékokban. Az alakunk pontokat gyûjt. A cellulit - amit narancsbõrnek is neveznek - egyre több és egyre fiatalabb nõt érint, sõt férfiakat is. A sok és rendszeres folyadékfogyasztás segít, de nem elegendõ. Szerencsére soha nincs túl korán, sem túl késõn a cellulit elleni harc megindításához a csúnya hepehupák ellen, a sima bõr és határozott kontúrok érdekében.A cellulit differenciált legyõzése érdekében szabadalmaztatott módszerrel az eredmények azonnal láthatóvá válnak és hosszú idõn keresztûl meg is maradnak Bármennyire is sajnáljuk: nincs egyetlen terápia a cellulit számos formája ellen.Minden ember más és más. Ezért segíti Önt és ad egyénre szabott tanácsokat a HIGH- CARE üzletekben egy teljesen kiképzett csapat! ! !Olyan új eljárások kerûltek kifejlesztésre, melyek mind megfelelnek a modern orvostudomány és kozmetológia ismereteinek. Történt mindez egy érzés érdekében, amit tudományosan nem lehet megmagyarázni, de mégis mindenki számára fontos: ez, az önbizalom. Szeresse tükörképét- a csípõje alatti területen is.! A létezés könnyebbsége ... Egy masszázs, mely a nyirokkeringést ismét élettel telivé teszi és tehermentesíti. Duzzadtak, nehezek a lábai? Ebben az esetben is segít a Slide-Styler, mely gyengéd, de közvetlen nyomást gyakorol a bokára, vádlira, a térdek környékére és a felsõ combra egészen a csípõig. Ha az anyag csere eddig akadozott, most igazán beindul majd! A sejteket a szövetek mélyébõl kiindulva aktivizálja. A kötõ szövet hosszú távú megerõsítése érdekében a bõrt felszippantja, vákuummal masszírozza. A kötõszöveti sejtekben az anyagcsere fokozódik, így az enzimeket kollagén és elasztin termelésre ösztönzi. A bõr azonnal láthatóan rózsásabb és simább lesz. Az SPM sokoldalú tehetség, amely a problémás zónákra nagy hatást gyakorol. Viszontlátásra lovaglónadrág ! - Ide a csípõnadrággal.! Az aktuális divat csábítóbb mint valaha, a keblek, a dekoltázs soha nem álltak jobban a középpontban, mint ma. Testhez simuló, vállpánt nélküli toppok, estélyi ruhák, mély kivágás, mindenütt kivillanó bõr. Az új mellkezelõ módszerrel és ápolószerekkel mindez nem álom. Az SPM mellaplikátorral végzett kezelés 30 percig tart, a futurisztikusan kinézõ melltartóban a vákuum ritmikus intervallumokban hat a szövetekre, stimulálja a vérkeringést, a nyirokkeringést, a kötõszöveti sejtekben az anyagcsere fokozódik. Rugalmassá válnak a mellszövetek. A cellulit és a petyhüdt bõr egyik oka a túlsavasodás. Az ultrahang erre fájdalommentes megoldást kínál. A szövetek mélyére ható mikromasszázs aktivizálja az enzimeket és a teljes anyagcserét. Egyenesen a felsõ combon, a hason és fenéken lévõ petyhüdt kötõszövetet célozza meg kezelésenként csupán 15 perc alatt. Ezen kívül fontos hatóanyagokat juttatunk be a bõrbe.

Mindez a Bodystar készülékkel végrehajtott elektrolipolízis segítségével!.Itt az áram impulzusok enzimeket aktiválnak, amelyek széthasítják a lerakódott triglicerideket, amelyeket a szakzsargonban zsírpárnácskáknak - is hívunk. Ezzel együtt az elektrolipolízis nem csak a salakanyagokat csökkenti, hanem a felsõ combon lerakódott zsír mennyiségét is. Ön is próbálja ki a gyakorlatban!

Azonnal egy konfekció mérettel kisebb: 3-5 cm / már az elsõ kezelés alkalmával!
Body Wrapping


A kombinált kozmetikai kompressziós csomagolás fokozza a salaktalanítást. Már a fólia öltözetben töltött egy órás pihenés után nemcsak , hogy könnyebbnek fogja magát érezni, de a problémás zónákban néhány centiméteres fogyást is tapasztalhat. Ez gyakorlatban egy farmernadrág mérettel kisebbet jelent.

Az anyag csere javítása - a futók trükkje Az erõt adó anyag

Relaxálás lono-Care oxigénterápiás készülékkel. Lélegezzen be energiát! Ha hetente két alkalommal jó adag oxigénenergia adagot "tankol", a szervezete gyorsabban fogja égetni a zsírokat. így fokozni tudja anyagcseréjét óráról-órára, napról-napra. Ezt minden futó tudja! Ez a módszer is a differenciált cellulit terápia szabadalmaztatott építõköve. Lélegezzen! - Az ionizált levegõtõl biztos szép lesz!

Nagy lépés az egészség érdekében Vacustyler - a cellulit elleni harc leghatékonyabb fegyvere

A vákuum-hullám kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli, új, friss vért szív a lábakba és a problémás zónákba. Közvetlenül ezután a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt kinyomja a lábakból a törzs kiválasztó szervei felé. Mindez folytonos váltakozásban a légzés ritmusának megfelelõen történik. így a bõr és a zsírszövetek belülrõl kerülnek kitisztításra. A sima bõr, a rugalmas kötõszövet, valamint a vérkeringés javítása és az érgörcs megelõzése egyidejûleg megtörténik, s még valami a világ legszebb dolgai közül: meleg lábak a takaró alatt.

A JÖVÕ AZ EGÉSZSÉG

A differenciált cellulit terápia a modern, innovatív orvosi technológiát egyesíti a legújabb tudományos ismeretekkel az Ön kezelésének eredményessége érdekében. Gyõzõdjön meg errõl Ön is a gyakorlatban!

ARC-ÉS DEKOLTÁZS ÁPOLÁS SONO STYLER - ULTRAHANG, AMELY FESZESSÉ TESZI ARCÁT ÉS DEKOLTÁZSÁT

Az ultrahang kezelések ereje és mélyreható képessége kiválóan hasznosítható a vérkeringés és nyirokkeringés fokozásnál és a bõrfeszesítésnél. Kü-. lönleges az a "mellékhatása" , amikor hatóanyagokat (ampullákat, szérumokat, vitaminokat vagy egészen extra koncentrátumot mint pl. a Timeless fagyöngy koncentrátum vagy a "kozmetikai botulin toxint") visszük a bõrbe.

Az ultrahang speciális kozmetikai hatása, hogy még egészen zsíros bõr esetén is ismét normalizálja a bõrt, ezért nemcsak ránc és feszesítés esetén, vagy hatóanyag bejuttatásnál, de akne kezelésnél is eredményes.

A VÁKUUM CSODA-SPM - EHHEZ HASONLÓT MÉG NEM ÉRZETT

A vákuumtechnika alkalmazása az arc-és testkozmetikában valóban "csoda", hiszen számtalan felhasználási lehetõsége és eredménye teszi azzá.

A vákuum és a ráncok

Az üveg pisztolyokban lévõ vákuum masszírozza a bõrt, fokozza a sejtek anyagcseréjét, hatására távoznak a salakanyagok, a bõr többlet oxigénhez jut. Javul a kollagénszintézis, erõsödik, regenerálódik a bõr. A"csodás" kezelésnek köszönhetõen eltûnnek a szem alatti duzzanatok, a szárazsági és mimikai ráncok veszítenek mélységükbõl,- csökkenthetõ a toka és eredményesen kezelhetõk a hegek és striák, és az érzés is kellemes, jólesõen relaxáló.

HA JÖN AZ ÁRAM, A RÁNCOKNAK TÁVOZNI KELL! - RIDUSTAR

A High-Care cég egyedi módszerét több éve eredményesen alkalmazzuk.A vendég kétféle kezelés közül választhat: - öntapadó elektródával -finom tûvel

Mi történik a bõrben?

Optimalizálódik a bõr anyagcseréje, megnõ a sejtek oxigénfelvétele, gyorsul a szövetek regenerálódása. A mimikai ráncok, gyûrõdések és szárazsági ráncok hatékonyan kezelhetõk a tûelektródákkal. Alapos tisztítás után elõkészítik a bõrt egy speciális készítménnyel, majd szúrunk (de nem fáj), ezután következik a vékony tûk fájdalommentes bevezetése a pórusokba. Egy speciális "impulzus-koktél" szövetfolyadékot és lipideket szív fel és a tû környékére "vonzza", ezáltal a ráncok veszítenek mélységükbõl, kisimulnak. Ön is el lesz ragadtatva azonnali hatásától és hosszantartó eredményességétõl!

PLASZTIKA HELYETT GYÜMÖLCSSAVAK

Az öregedés folyamata elkerülhetetlen, de vannak módszerek, amelyekkel az idõ múlásának jelei (ráncok, barna foltok, petyhüdtség) egyre késõbb válnak láthatóvá. Az õszi, téli és kora tavaszi kozmetikai kezelések sztárja az ultrahanggal kombinált gyümölcssavas hámlasztás.

Pattanások ellenszere

A mélyhámlasztás kezelése egyszerû, gyors és sokszor ismételhetõ. A kozmetikus különbözõ erõsségû gyümölcssavat ultrahangoz a bõrbe, a fénylõ, pattanásos, mitteszeres bõr a kezelés hatására letisztul. A korábban havonta szükséges tisztítás hosszabb idõre tolódik. A kezelés során extra hatóanyagok jutnak a bõrbe (pl. gyümölcssav, hyaluronsav, timeless koncentrátum, collagén aktivátor pakolás). Hatásukra a bõrsejtek gyorsan megújulnak.

HOPPÁ! HOVÁ TÛNTEK A RÁNCAlM?

A SPA Line Soon Future termékcsalád arra képes, hogy kisimítsa a mimikai ráncokat - mindezt kockázat nélkül. A "kozmetikai botulin toxint" tartalmazó termékcsaládban a klasszikus szépségvitaminokon túl (A, B, C, E) különleges összetevõk erõsítik a bõr immunrendszerét (timeless fagyöngy kivonat, ibolyagyökér kivonat).

A kezelés során a tiszta "kozmetikai botulin toxint" ultrahangozzák a bõrbe. Pakolás és külön szemkörnyék ápolás teljesíti ki a kívánt hatást. Fontos, hogy a kúraszerûen végzett kezelésen túl a termékcsaláddal végzett otthonápolás rendszeres legyen. A kúrakezelés és otthonápolás hatására a ráncok kisimulnak, a bõr feszessé, üdévé válik.

SPA KEZELÉS Ünnep elõtti ragyogás - Szépségre hangolás lépésrõl lépésre

Aki kipróbálja ezt a kezelést, nem mindennapi kozmetikai élménybe lesz része. Mindent megkap, ami hatásos és kellemes. - A bõr leradírozása a hagyományoktól eltérõen, édesvízi algákkal dúsított oxigén maszk segítségével történik. - A maszkot speciális nedvességet adó folyadékkal távolítják el, majd gyümölcssav kerül a bõrre, amely mélytisztítóként tovább dolgozik. - A hatást tovább fokozza a holttengeri sókat tartalmazó zselé bõrbe történõ ultrahangozása, melynek hatására kitágulnak a pórusok, hogy az elkövetkezõ hatóanyag arzenál a bõrbe jusson. - Végül utolsó lépésként - a kozmetika gyöngyszemének számító - tengeri kaviár kivonatos, lágy krémmaszkot kenünk a bõrre. Majd algamaszkos pakolás "préseli" a bõrbe a hosszan tartó ragyogásért, fiatalságért, feszességért felelõs összetevõket. Ön is gyönyörû lesz!

MEGSZÉPÍTJÜK ÖNT OTTHONÁBAN

...a Weyergans High-Care Cosmetics termékeivel! A világ talán legjobb ápoló készítmény családja mögött nagy szakértelem, személyes munkavégzés és magas minõség áll. Valamennyi termék kizárólag csak nálunk kapható. Például a Styler-krémmel otthonában saját maga végezheti a masszázst. Vagy gyõzze le a konok zsírlerakódásokat az AE-stick-rolIon segítségével, pontosan ott, ahol erre szükség van. A petyhüdt kötõszövetet a magas koncentráltságú csúcsminõségû Formula ampullák hozzák ismét formába. Mindemellett a legtöbb termék a legjobb anyagokból, mint növényi hormonok, enzimek és vitaminok, kerültek összeállításra. A High-Care Cosmetics komplett alap és speciális ápoló készítményeket kínál Önnek a legjobb minõségben! Több mint ápolás, ez magas fokú gondoskodás!

TALÁN ELHALLGAT VALAMIT LEGJOBB BARÁTNÕJE ELÕL?

A High-Care Centereinkben, Stúdióinkban történõ kezelés által bõre rugalmasabb és simább lesz. Megkap mindent ahhoz, hogy a cellulitot legyõzhesse, s megtarthassa jó alakját és egészségét. Gyorsan észre fogja venni, hogy a pozitív "body-image" nem csak a testének, de a lelkének is jót tesz. Ezt nem fogja tudni elrejteni barátnõi elõl sem. Ne is akarja ezt tenni hanem adja tovább ezt az információt most! Ezen kívül a www.high-care.hu honlapon minden információt részletesen és összegyûjtve megtalálhat. A legjobb olvasmány a következõ estére, nõknek - és férfiaknak is - egymás között.

A legjobb és legtermészetesebb védekezés a ráncok ellen, ha belülrõl erõsítjük a kötõszöveteket, amelyre a High-Care magas értékû táplálék-kiegészítõ tablettája, a Collamin szolgál.

A csontok, az izületek, és a bõr erõsítõje: Collamin

A legtermészetesebb védekezés az idõ "vasfoga" ellen a kötõszövetek belülrõl építése, a csontok erõsítése Collaminnal. A készítmény azokat az építõanyagokat tartalmazza, amelyekre a szervezetnek szüksége van ahhoz, hogy a bõr feszességéért felelõs kollagén termelõdjön. A tablettában lévõ aminosavak összetétele pontosan megegyezik azzal a fehérjével, amelyik a bõr, a csontok és az izületek számára fontos. Ezért nemcsak azoknak ajánlott, akik a bõrüket kívánják feszesíteni, hanem azoknak is, akik a csontjaikat szeretnék erõsíteni. És hosszú ideig kívánják megõrizni épségüket, szépségüket. Például a változó - vagy az utáni - korban kimondottan ajánlott. Hiszen ez az egyik legjobb fegyver a csontritkulás és az öregedés ellen. Használati ajánlat: Naponta 3x2 tabletta, bõséges folyadék fogyasztásával. 1 doboz 180 szem tablettát tartalmaz, amely egy hónapi adag.


Az evés az élet egyik legnagyobb élvezete. amelyet lelkiismeret-furdalás nélkül megtehetünk, ha a legjobb zsírégetõ táplálék-kiegészítõk kéznél vannak!

Karcsúsító kortyok: Styler tea

A kellemes aromájú tea "kisöpri" a szervezetbõl a méreganyagokat, megakadályozza a zsírok lerakódását, illetve, a már meglévõket oldja. Titkának nyitja az olyan ritka összetevõkben rejlik, mint az éhségcsillapító matecserje. A gyomor kalória felvételét csökkentõ zöld tea, a szöveteket tisztító afrikai bükkfa, a nehézfémektõl megszabadító lapacho. Használati javaslat: ínyenceknek jégkockával, citrom karikával ajánljuk. Egyébként hidegen és melegen egyaránt fogyasztható.

Zsírégetõ ananász: Bodyline Plusz

A fehérjebontó bromelin enzim és a C-vitamin mellett L-Carnitint is tartalmaz a Bodyline Plusz, mely garantálja, hogy a fogyás eredménye tartós lesz. Az L-Carnitin nagy szerepet játszik abban, hogy amíg a felesleges zsír csökken, addig a test izomtömege megmarad. Vagyis úgy fogyhatunk, hogy közben a test, a bõr nem "esik össze", hanem idomaink a karcsúsodás mellett feszesek, formásak maradnak. Használati ajánlat: Naponta maximum 8-10 szem Bodyline Plusz tablettát rágcsáljunk, vagy szopogassunk el. És közben igyunk napi 1.5-2 liter szénsav- és cukormentes folyadékot.

AKIK SZERETIK A HIGH-CARE-T

Huszárik Kata színmûvésznõ: "A High-Care számomra többet jelent egyszerû kozmetikánál. Nemcsak a testemre és a bõrömre figyelnek, hanem a lelkemre is. A Timeless bõrápoló sorozatával úgy tapasztalom, nem lesz nehéz megõrizni a fiatalságom és bõröm szépségét.

Kaszás Géza, színmûvész, az RTL Receptklubjának mûsorvezetõje: "Nemcsak kuktáskodni szeretek, hanem imádom a több fogásos, nagy vacsorákat. Azóta nem jelent ez a szokás fenyegetést a testsúlyomra, amióta felfedeztem a High-Care Bodyline ananásztablettáját. Ami a nagy lakmározások után mindig kéznél van!"

Takács Katalin, az Új Színház színmûvésznõje: "A High-Care testkozmetikumaiban találtam meg mindazt, amire az érett bõrömnek szüksége van. A táplálást, a feszesítést, a test kontúrjainak újra határozottá tételét, a simaságot, a fiatalságot. A High-Care egyszerûen jól esik a bõrömnek!"

Dr. Balogh György bõrgyógyász, kozmetológus: ,A High-Care termékei nem ígérnek olyat, amit nem tudnának teljesíteni. Kozmetikumai a szervezet belsõ mûködését figyelembe véve, természetes módon erõsítik a bõrt, a kötõszövetet. így a szépség és az egészség valóban kéz a kézben jár."


Izing Klára asztrológus: "Liu kiskutyámnak nincs szüksége bõrsimítókra, mert õ minél ráncosabb, annál szebb. Nekem viszont nem állnak jól a ráncok, ezért örültem a High-Care Collamin táplálék kiegészitó tablettájának. Amit a tapasztalataim alapján minden idõk legnagyszerûbb bõrfeszesítõ készítményének tartok." Ha bõvebb információra van szüksége látogasson el honlapunkra:

www.high-care.hu
www.high-care.segitek.hu

Bejelentkezés: 30/9255-777
E-mail:  debrecenter@vipmail.hu


ÚJ TERMÉK!!!

FOLYÉKONY COLLAMIN

 

 

 


Térkép
Kulcsszavak

testkezelés, testkezelések, tartós szőrtelenítés, photoepilálás, fodrászat, kozmetika, szolárium, infraszauna, kozmetikai, tetoválás, mesterfodrász, fodrász, kozmetikus, szépségszalon Debrecenben, tűs és tű nélküli mezoterápia, tetoválás