« Vissza a listához

Keress ott, ahol mindenki más!


2018. április. 26. csütörtök Ma Ervin, Aida névnap van.


FőoldalReflexológia és Tanácsadás


Egyedi módszerrel, kellemes környezetben, állapotfelmérés után egyensúlyba hozni a szervezet idegi-, hormonális-,anyagcsere-,  és immunfunkcióit. 


Üdvözlöm Önt a honlapomon!

Koltainé Ildikó természetgyógyász vagyok, reflexológus szakvizsgával. Elsősorban a talpon lévő reflexpontok fájdalomküszöbön történő intenzív ingerlésével kezelem a hozzám forduló pácienseket.  Mivel a természetgyógyászat holisztikus szemléletű (a holisztikus szemléletű gyógyítás az embert egésznek tekinti, a test, a lélek és a szellem egységének) ezért a talpi kezelések mellett életviteli, táplálkozási tanácsokat is adok, valamint a fülben lévő reflexpontok ingerlésével is segítem a közérzet javulását. Igény szerint frissítő, lazító masszázst is igénybe lehet venni, amit a köpöly technikával kombinálok.

A természetgyógyászathoz való vonzódásom 17 évvel ezelőtt kezdődött. Először a gyógynövények hatásait tanulmányoztam és ezen a területen dolgoztam. Ahogy egyre több ismeretet és tapasztalatot szereztem, nyilvánvalóvá vált számomra, hogy tovább kell képeznem magam, mert ezen a területen fogom megtalálni az örömet a munkámban azzal, hogy a hozzám forduló embereknek komplex, hathatós segítséget adok egészségük helyreállításában és megőrzésében.

A természetgyógyász képzések közül a reflexológia állt a legközelebb hozzám, ezért ebből tettem szakvizsgát.

Kettő évig dolgoztam reflexológusként a Vargha Gyógyközpontban, ahol nagyon sok tapasztalatot szereztem a különféle betegségekkel jelentkező páciensek kezelésével.

Időközben betekintést nyertem a fülakupunktúrás addiktológiába és a hormonegyensúlyon alapuló funkcionális táplálkozási ismeretekbe.

Jelenleg ezeket az ismereteket ötvözve nyújtok komplex terápiát.  Az állapot felmérésében segítséget nyújt az EWS Testelemző Készülék, ami a tesztelt személy pillanatnyi állapotáról nyújt információt és segítséget a komplex terápia kialakításához. A készülék rendelkezi a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával.

A CRYXON kristály szín és fényterápia használatával növelhető a reflexológia kezelés és a testmasszázs hatása is.

Második éve dolgozom önállóan ezen a területen. Ez idő alatt nagyon sok hozzám forduló, nekem bizalmat szavazó emberen tudtam segíteni az életminőségük javítása terén, ami nagy örömet jelentett nekem és megerősített abban a hitemben, hogy jó úton járok.

Mindenkinek javaslom, hogy tegyen egy próbát, ha úgy érzi, hogy egészségügyi panaszai rontják az életminőségét, és a hagyományos orvoslás mellett esélyt szeretne adni egy szelíd gyógymódnak is.

Cím: Szeged, Kelemen u. 4. 12-es csengő
Tel: +36205708180
Bejelentkezés alapján várom vendégeim: 
Hétfőtől-Péntekig: 8:00-19:00 óráig