Danu Travel

Kategória: Szolgáltatás

Tevékenység: Utazási iroda

Cím: Maglód,Eszterházy János u. 1. Auchan Maglód, 21-es üzlet

Tel: 29/814-640, 29/814-641, 29/814-642

Információ

 
 
DANU TRAVEL
 
2234. Maglód, Eszterházy János u. 1. Auchan Maglód, 21-es üzlet
 
Tel: 29/814-640, 29/814-641, 29/814-642
 
Green Travel partner!www.danutravel.hu
 
 
 
SZOLGÁLTATÁSAINK:
 

Repülőjegy értékesítés
Nyaralóprogramok
Egzotikus utazások
Last Minute utak
Körutazások
Fly&drive utak
Külföldi szállás
Belföldi szállás
Hajóutak
Toszkán villák értékesítése 
Utazási biztosítás 
Koncert, színház és rendezvény jegyértékesítés 

 
 
 
 

„Sohasem az a fontos, hogy milyen messze, milyen magasra ment az ember, s az sem, hogy milyen nehezen, csakis az, milyen élményeket hozott magával” (Karl Lukan)

 

Merj nagyot álmodni, és mi gondoskodunk róla, hogy valóra váljon! A Danu Travel csapata öt főből áll, kollégáink magas szakmai tudással, és hozzáértéssel, több évtizedes tapasztalattal segítenek abban, hogy az utazásod felejthetetlen legyen. Az általunk kínált desztinációk többségéről első kézből tudunk információt adni, mivel munkatársaink személyesen is elutaztak és tapasztalatokat szereztek az adott térségről. Utazásodat úgy alakítjuk, ahogy Te szeretnéd, nálunk nincs lehetetlen, akár egy romantikus toszkán nyaralásról, egy egzotikus Maldív-szigetekről, netán egy alaszkai hajóútról legyen szó. Olyan helyre szeretnénk elutaztatni, ahonnan „nem akarsz majd visszatérni”, hiszen ezt a helyet keresi mindenki. Nagyon nagy szeretettel várunk irodánkban, és reméljük, hogy mi leszünk azok, akik segítenek neked abban, hogy te is átéld azt, amit az utazás élménye nyújt.

 
NYITVA TARTÁS:
 
HÉTFŐ-SZOMBAT : 09.00-20.00
 
A SEGÍTEK KEDVEZMÉNYKÁRTYA BIRTOKOSAINAK SAMSONITE TERMÉKEINKBŐL ÉS UTAZÁSI BIZTOSÍTÁSAINK ÁRÁBÓL 10 % KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!
 
 
 

Térkép
Kulcsszavak

Autóbérlés, családi nyaralás, Disneyland, egzotikus üdülés, külföldi esküvő, Fly And Drive program, körutazás, last minute, nászút, repülőjegy, samsonite, toszkán villa, repülőjegy értékesítés, utazási biztosítás, szálloda foglalás, belföldi szállás, diák