Magnet H Kft.

Kategória: Gyártás

Tevékenység: Vízmagnetizálás, víztisztítás, légtisztítás

Cím: Szeged,Réce u. 21.

Tel: 62/437-023

Információ

 
 


A „MAGNET H” Kft. 1995-ben Szegeden alakult.

Programunk azóta változatlan:
 
EGÉSZSÉGVÉDELEM
KÖRNYEZETVÉDELEM
ENERGIATAKARÉKOSSÁG
 
 
EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK KÁRTYAELFOGADÓ HELYE
 
 
 
Viszonteladóinkat nagykereskedelmi áron szolgáljuk ki.
 
 
A víz minél jobb hasznosításához elengedhetetlenek a különböző vízkezelési eljárások. Ma már több megoldás ismeretes a víz aktivizálására, kezelésére, biológiai értékének javítására: vízlágyítás, ioncserélés, ózonozás, szűrés, energetizálás, magnetizálás.
 
VÍZMAGNETIZÁLÁS
 
 
HIDROMAG VÍZMAGNETIZÁLÓ KÉSZÜLÉKCSALÁD
 A VÍZKŐ ÉS KORRÓZIÓ ELLEN - VÍZLÁGYÍTÁS HELYETT

 

 

 

·    Zárt rendszerekben megakadályozza – nagymértékben lelassítja - a vízkőlerakódásokat
·    Feloldja a már lerakódott vízkövet
·    Az elpárolgott víz után visszamaradó anyagok könnyebben eltávolíthatóvá válnak
·    Elejét veszi a korróziónak
·    Vízlágyítók alkalmazása szükségtelenné válik
·    Nő a víz oldóképessége
·    A mosószergyártók által javasolt mosószermennyiségnek csak a fele szükséges
·    Javul a víz biológiai értéke, élettani hatásai
·    A növénytermesztésben, állattenyésztésben hozamnövekedést eredményez


A vízben oldott sók (alkáli földfémek, magnézium, kalcium, bárium és ezek oldott sói), amik a víz keménységét okozzák, melegítés illetve szénsav-egyensúly változás hatására nem kívánatos formában és helyen lerakódnak, szűkítik az áramló keresztmetszetet, a korrózióval a berendezések állagát és hatásfokát lerontják.
 
A HIDROMAG magnetizáló hatása a vízre fizikai jellegű, a kezelt víz kémiai összetétele teljesen változatlan marad. A vizet tehát nem lágyítja, bár a magnetizált víz mosóhatása hasonlít az esővízéhez: jobb a szennyeződés-felvétele és oldóképessége. A magnetizált víz kb. 24 óráig és/vagy kb. 200 m távolságig képes megőrizni tulajdonságait.
 
A mágneses víz biológiai szempontból is értékes: a megnövekedett ozmotikus nyomás elősegíti a sejtmembrán aktivitását, a csökkenő viszkozitás és a fokozott abszorpció segíti az élőlények táplálékfelvételét, és méregtelenítését, a kezelt víz növeli az enzimek aktivitását. Ezen tulajdonságok lehetővé teszik a készülék mezőgazdasági hasznosítását. Kertészetekben az öntözővíz kezelésére javasoljuk (pl.: palántanevelésnél, primőr zöldségfélék és virág koraiságának valamint hozamának fokozására). Az állattenyésztésben az ivóvíz kezelése hozamnövekedést és nagyobb szervezeti szilárdságot eredményez.
 
Működési elv:A HIDROMAG-gal kezelt vízben kiválnak a már oldott ásványi kristályok, amik így nem képesek összetapadni és lerakódni, lágy iszap formájában továbbhaladnak. A kezelt víz megakadályozza a vízkőlerakódásokat, a régieket feloldja, így teljesen szükségtelenné válik bármilyen egyéb adalék bevitele (pl.: vízlágyítók). A HIDRO-MAG hatása a felszerelés után azonnal jelentkezik a rajta keresztül áramolt vízen, a lerakódott vízkő fellazítása és teljes eltávolítása hosszabb időt igényel (2-8 hónap). A vízkőlerakódás a fűtőszálak hőleadását csökkenti, ezáltal az elektromos fogyasztásuk növekszik, majd meghibásodáshoz vezet. A vízkőtől megvédett szerelvények és eszközök élettartama megnő, így energiát és pénzt takarítunk meg, berendezéseink esztétikailag tovább megfelelőek maradnak.
 
A HIDROMAG alkalmazásának főbb területei
Háztartásban
Iparban
Mezőgazdaságban
vízhálózat szűkülése főleg a magasabb hőmérsékletű pontokon,
bojlerek, vízmelegítők, mosógépek, mosogatógépek, kazánok, hőcserélők,
kávé-, teafőzők, gőzös vasalók, párologtatók, poharak, edények,
csapok, elzárók, WC-tartályok, szelepek,
úszómedencék, szökőkutak,
esztétikai problémák (szaniterek, stb. felületén lerakódott vízkő).
kompresszorok, indukciós kemencék, desztilláló berendezések,
ellenáramú hőcserélők, hűtőtornyok, permetező hűtők,
hegesztőgépek hűtővize, diesel motorok hűtése,
üveg- és edénymosó gépek, meleg- és hidegvíz szolgáltatás,
vízköpenyes generátorok, gyorsgőz-fejlesztők, klímaberendezések,
párologtató berendezések, központi fűtés, sűrítők,
öntöző és locsoló-berendezések, fóliák ill. üvegházak
állattenyésztés.
 
 
 
Ø        Terhelhetőség: maximum 8 BAR nyomás, 0-85 °C hőmérsékleten
Ø        Csatlakozási pontjai műszaki gumitömítéssel zárnak, maximum kézzel kifejthető nyomatékkal, MIDI, MAXI és EXTRA esetében alkalmazható teflonszalagos tömítés is, és kulccsal való meghúzás
Ø        Felszerelni a felhasználási hely közelében célszerű.
Ø        Várható élettartam: 25 év
 
SZÉNHIDROGÉN MAGNETIZÁLÁS
 
 
 
Működési elv:A PETRO-MAG, GAS-MAG és AUTOGAS-MAG hatása a szénhidrogénekre (benzin, gázolaj, vezetékes és propán-bután gáz, mivel ezek kémiai tulajdonságai hasonlóak, a különbség a szénatom váz méretében, térbeli elrendeződésében és az alkotóelemek mennyiségében van, ez adja eltérő lobbanáspontjukat) pusztán fizikai jellegű és nem kémiai, a kezelt szénhidrogén kémiai összetétele teljesen változatlan marad. Köztudott, hogy a mozgó elektromos töltések mágneses teret hoznak létre. A szénhidrogén molekulák szerkezetében is mozgó elektromos töltések találhatók, de a kis mágneses mezők nagyon rövid ideig léteznek, mivel egy-egy újabb molekula közelsége ezt a pillanatnyi állapotot megváltoztatja, a gyengécske mágneses terek egymást kölcsönösen befolyásolják. Ha az „üzemanyagot” nagyon erős mágneses téren vezetjük keresztül – vagyis átáramoltatjuk magnetizáló készülékünkön -, a részecskék rövid ideig nem fejtenek ki egymás között vonzó kölcsönhatást, azonos irányba tájolódnak, és a taszító erők következtében egymástól eltávolodnak. Ez az egyenletes eloszlás javítja a szénhidrogén levegővel való keveredését. Magnetizálóink használatával tehát a szénhidrogén égése tökéletesebb a jobb oxigénfelvétel miatt. Ügyelni kell ezért arra, hogy alkalmazása esetén a készülék üzemeltetése több oxigént igényel. A tökéletesebb égés következménye a nagyobb teljesítmény, vagy ugyanakkora teljesítmény eléréséhez kevesebb üzemanyag elegendő. Magnetizálóink használatával lényegesen csökkenthető az égéstermékek káros-anyag, vagyis szénmonoxid és elégetlen szénhidrogén tartalma, tehát a kazánok, motorok, stb. üzemeltetése környezetkímélőbb.
 
 
GAS-MAG GÁZMAGNETIZÁLÓ KÉSZÜLÉKCSALÁD
 
 FÖLGGÁZÜZEMŰ BERENDEZÉSEKRE
 
·          Kevesebb káros-anyag kibocsátás
·          Nagyobb fűtőteljesítmény
·          Kevesebb földgázfogyasztás
·          Gyors, és egyszerű beszerelés
 
A kis helyigényű készülék egyaránt alkalmazható fűtési célú (kazán), használati melegvizet előállít, és e két feladat kombinációját megvalósító berendezések esetébe, valamint szárító-berendezések és egyéb földgázüzemű ipari fűtőberendezések elé szerelve. A GAS-MAG felszerelésének helye a gázvezeték és a gázkészülék közé, ill. a készülék előtti csőszakaszban, max. 1 méterre az égés helyétől. Az említett kedvező változások a felszerelést követően azonnal végbemennek, így a fogyasztás csökkenése azonnal jelentkezik és mérhető.
 
 
 
 
 
 
AUTOGAS-MAG GÁZMAGNETIZÁLÓ KÉSZÜLÉKCSALÁD

 

 PROPÁN-BUTÁN GÁZÜZEMŰ BERENDEZÉSEKRE
 
·          Kevesebb káros-anyag kibocsátás – tisztább környezet
·          Nagyobb fűtőteljesítmény/motorteljesítmény
·          Kevesebb üzemanyag fogyasztás
·          Gyors, és egyszerű beszerelés

A készülék valamennyi gázüzemű autótípusnál változtatás nélkül alkalmazható (katalizátoros, injektoros, számítógép—vezérlésű). Az AUTOGAS-MAG égésjavító nemcsak autókhoz, hanem más P.B. üzemű berendezésekhez és belső égésű motorokhoz is alkalmazható, pl.: mezőgazdasági gépek, targoncák, aggregátorok, erőgépek, égőfejek, stb. Az említett kedvező változások a felszerelést követően azonnal megfigyelhetők, de a felszerelést követő 1000-2000 km megtétele alatt fokozatosan mennek végbemennek. Új autó esetén a fogyasztás csökkenése azonnal jelentkezik.
 
 
 
 
 
PETRO-MAG ÜZEMANYAGMAGNETIZÁLÓ KÉSZÜLÉKCSALÁD
 BENZIN ÉS DIESEL ÜZEMŰ GÉPJÁRMŰVEKRE,
 GÁZOLAJJAL MŰKÖDŐ KAZÁNOKRA ÉS ERŐGÉPEKRE
 
           Kevesebb káros-anyag kibocsátás – tisztább környezet
·          Nagyobb motorteljesítmény/fűtőteljesítmény
·          Kevesebb üzemanyag fogyasztás
·          Gyors, és egyszerű beszerelés
 
 
A készülék valamennyi autótípusnál változtatás nélkül alkalmazható (katalizátoros, injektoros, számítógép—vezérlésű). Az PETRO-MAG égésjavító nemcsak autókhoz, hanem pl.: olajkazánokhoz is alkalmazható, továbbá belső égésű motorokhoz: mezőgazdasági gépek, szivattyúk, aggregátorok, erőgépek, stb. Az égésjavulás okozta széndioxid arányának növekedése a
szénlerakódások (korom) hengerfejben való elégetését és a kipufogórendszerből való eltávolítását eredményezi, aminek következtében jelentősen nő a motor futásideje felújítás nélkül és a katalizátor élettartama. Az említett kedvező változások a felszerelést követően azonnal megfigyelhetők, de a felszerelést követő 1000-2000 km megtétele alatt fokozatosan mennek végbemennek. Új autó esetén a fogyasztás csökkenése azonnal jelentkezik. A tökéletesebb égéshez több oxigénre van szükség, ezért ügyelni kell arra, hogy a gépjármű levegőszűrője mindig tiszta legyen a jó hatás érdekében.
 
 
 
 
LÉGTISZTÍTÓ IONIZÁTOR
 
 
GREEN AIR LÉGTISZTÍTÓ - LÉGFRISSÍTŐ IONIZÁTOR

 

 

  

·    Helyreállítja a légszennyezés által leromlott ionegyensúlyt
·    Allergia, asztma, légúti problémák, fáradtság, fejfájás, álmatlanság, frontérzékenység enyhítésére
·    Baktériumok, vírusok, virágpollen, spórák és atkák csökkentésére
·    TV, számítógép és szintetikus anyagok keltette elektrosztatikus feltöltődés csökkentésére
·    Kellemetlen szagok, dohányfüst, konyhai szagok, kémiai és égéstermékek, kipufogógázok, fémgőzök, poros és egészségtelen levegő megszüntetésére
 
 
 
A szobai légtisztító készülékek használatát főleg az egyre fokozódó nagyvárosi légszennyeződés teszi szükségessé. A friss, tiszta erdei levegő kb. 1200 pozitív és 1000 negatív iont tartalmaz cm3-ként. A negatív ionokat különböző természeti jelenségek (pl.: villámlás, vízesés) keltik. Egy nagyváros közepén zárt helyiségben a légszennyeződés miatt a negatív ionok száma 100 alá csökken, ami már nagyon kevés. Az ionarány a pozitív ionok felé billen el. A készülék feladata, hogy a civilizációs ártalmak miatt megromlott levegő jellemzőit visszaállítsa a természetes, friss levegőhöz hasonlóra.
 
A levegő szennyezettsége a különben egészséges embereknél is fokozottabb megbetegedési hajlamot, rossz közérzetet és fáradékonyságot vált ki. Az ilyen levegőben, idegesebbek vagyunk, csökken a szellemi és fizikai teljesítményünk, rosszabbul alszunk. Ez a jelenség nagymértékben felelős az idült felső légúti (allergiás, asztmás, kruppos) megbetegedések, a szív-, érrendszeri és idegrendszeri betegségek elszaporodásáért is. Az allergiás megbetegedések számának növekedése egyenes arányt mutat világszerte a levegőszennyeződés mértékével. Panellakásokban még ehhez jön esetenként a túlfűtés, továbbá a szőnyegpadlóból kikopó textilszálak „légszennyező” hatása. Az ionizátor a hiányzó negatív ionokat pótolva helyreállítja a természetes ionegyensúlyt.
 
A levegő ionizálása elsősorban a felső légúti megbetegedéseket befolyásolja előnyösen. Orvosi vizsgálatok igazolták, hogy jelentősen javul a légtisztító készüléket használó por- és atkaallergiás, szénanáthás állapota. Gyakran megszűnik az orrdugulás, a nyálkahártyák viszkető érzése, gyermekeknél az éjszakai száraz köhögés, az egészséges emberek megbetegedési hajlama pedig csökken. A belélegzett ionok hatásmechanizmusának tisztázására végzett kutatások kiderítették azt is, hogy a tüdőbe jutott negatív ionok közvetve kedvező hatást gyakorolnak a központi idegrendszerre, aminek következtében normalizálódik a vérnyomás, növekszik a szervezet oxigénfelvétele, csökkennek az operáció utáni fájdalmak, sok esetben megakadályozható a migrén kialakulása. A fentiek értelmében a készülék, mint „gyógyászati segédeszköz” kiváló hatású!
 
A GREEN AIR ionizátor által rövid idő alatt, hatalmas mennyiségben létrehozott és a levegőbe juttatott negatív töltésű ion semlegesíti, leköti a pozitív töltésű szennyeződéseket. A készülék nem ózont állít elő! Mivel a negatív ionkibocsátást lehetetlen túladagolni, az így keletkezett ionizált levegő nagyon hasznos az egészségre nézve!
 
Javasolt alkalmazási területek: Lakásban, gyermekközösségekben, várókban, rendelőintézetekben, kórtermekben, irodákban, dohányfüstös helyiségekben (pl.: szórakozóhelyeken), oktatási helyiségekben, munkahelyeken, stb.
 
 
Kérésre részletes termékismertetőt és árjegyzéket küldünk.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, egyéb termékeinkről az alábbi oldalakon további információkat talál:
 
·          Egészségügy ® Gyógyhatású készítmények
·          Egészségügy ® Aromaterápia, cellulitkezelés
·          Ingatlan építés ® Vízmagnetizálás, víztisztítás
·          Termékkínálat
 
 
Termékeinket központi raktárunkban vagy postai utánvéttel vásárolhatja meg.
 
Elérhetőségeink:                     Iroda:               6726 Szeged, Réce u. 21.
                                                Telefon/fax/rec.:        62/437-023
Mobil:                          20/944-18-18
E-mail:                        magneth@gmail.com

Térkép
Kulcsszavak

vastalanító, vízkezelés, vízszűrés, Vízmagnetizálás, légtisztítás, ionizátor, vízmagnetizálás, víztisztítás, víztisztító, vízmagnetizáló, hidromag, vastalanítás, vastalanító, vízszűrő, vízkezelő, magnetizálás, magnetizáló, fogyasztás csökkentő, gasmag, pe